Kraki Vloženo 7. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2021 Ahoj, prosim o radu. Vedeli by ste mi poradit ako bez poskodenia odstranit interierovy kryt zadnych dveri? Potrebujem vymenit gumu na madle dveri a zistil som ze to pojde jedine odmontovat z vnutra pod krytom. Kryt nema srouby asi je iba nacvaknuty, ale nerad by som uchyty vylomil, neviem kde su a kolko ich je. Dakujem za rady a postup pri demontazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 7. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2021 (editace) Kolem dokola jsou nacvakávací spony. Musíš tam něco opatrně strčit, nejlépe od rohu a mírně zapáčit. Jde o první, pak už to půjde. Musíš opatrně, aby sis nepoškodil to uložení pro ty spony. Jsou co si pamatuju tak po 25 cm od sebe. Editováno: 7. Listopad 2021, autor: Čečulák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misocko Vloženo 7. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2021 neviem ako tu ale na Octavii 3 som daval dole komplet tieto plasty a tam su aj dva "nity". Prvy plast - nepametam ci je to ten spodny alebo vrchny je iba na sponach , po jeho odstraneni zbadas aj tie dva plastove "nity" ktore drzia druhy plast. Z tych "nitov" treba vytianut plastovy kolicek ktory je uprostred a tym sa to uvolni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraki Vloženo 9. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2021 (editace) diky chlapi skusim to Editováno: 9. Listopad 2021, autor: Kraki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.