Kraki Vloženo 7. Listopad 2021 Vloženo 7. Listopad 2021 Ahoj, prosim o radu. Vedeli by ste mi poradit ako bez poskodenia odstranit interierovy kryt zadnych dveri? Potrebujem vymenit gumu na madle dveri a zistil som ze to pojde jedine odmontovat z vnutra pod krytom. Kryt nema srouby asi je iba nacvaknuty, ale nerad by som uchyty vylomil, neviem kde su a kolko ich je. Dakujem za rady a postup pri demontazi Citovat
Čečulák Vloženo 7. Listopad 2021 Vloženo 7. Listopad 2021 (editace) Kolem dokola jsou nacvakávací spony. Musíš tam něco opatrně strčit, nejlépe od rohu a mírně zapáčit. Jde o první, pak už to půjde. Musíš opatrně, aby sis nepoškodil to uložení pro ty spony. Jsou co si pamatuju tak po 25 cm od sebe. Editováno: 7. Listopad 2021, autor: Čečulák Citovat
misocko Vloženo 7. Listopad 2021 Vloženo 7. Listopad 2021 neviem ako tu ale na Octavii 3 som daval dole komplet tieto plasty a tam su aj dva "nity". Prvy plast - nepametam ci je to ten spodny alebo vrchny je iba na sponach , po jeho odstraneni zbadas aj tie dva plastove "nity" ktore drzia druhy plast. Z tych "nitov" treba vytianut plastovy kolicek ktory je uprostred a tym sa to uvolni. Citovat
Kraki Vloženo 9. Listopad 2021 Autor Vloženo 9. Listopad 2021 (editace) diky chlapi skusim to Editováno: 9. Listopad 2021, autor: Kraki Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.