Petr314 Vloženo 9. Listopad 2021 Vloženo 9. Listopad 2021 Omlouvám se za možná hloupý dotaz, ale budu poprvé kupovat auto s automaticko převodovkou, vypadá to na Ambition 2.0 TSI 140 kW. Prodejce mi řekl, že pro manuální zařazení změny rychlosti potřebuju "pádla" pod volantem. Z ceníku ale není tak docela zřejmé, že ona "pádla" jsou u DSG automaticky ve výbavě. Můžete mi někdo potvrdit, zda je potřeba pádla dokoupit, nebo je to pro Ambition+DSG ve výbavě? Díky Citovat
boban1108 Vloženo 9. Listopad 2021 Vloženo 9. Listopad 2021 Já nic nepotvrzuji, jenom si myslím, že tam jsou u každého DSG. Ale taky to budu mít poprvé. Nicméně toto auto jsem objednával v půlce dubna a pořád ho nemám. Nějaké kuloárové informace hovoří o květnu. Tak si myslím, že než se ho dočkáš, bude už vše jasné 😊. Citovat
Jan R. Vloženo 9. Listopad 2021 Vloženo 9. Listopad 2021 (editace) Dle konfigurátoru jsou ve výbavě, obrázky se mění 2.0 1.0 man Editováno: 9. Listopad 2021, autor: Jan R. Citovat
Jan R. Vloženo 9. Listopad 2021 Vloženo 9. Listopad 2021 Z ceníku to je jasně zřetelné - když to má Active DSG, Ambition je nad a obsahuje Citovat
Rapid1.0 Vloženo 9. Listopad 2021 Vloženo 9. Listopad 2021 Vzhledem k tomu, ze jsem u novych aut koncernu už dlouho neviděl dsg bez pádel (aj u Fabie), tak se domnívám, ze už jsou dnes standard k dsgčku. 1 Citovat
Patrik1971 Vloženo 24. Květen 2023 Vloženo 24. Květen 2023 A ked nema padla,daju sa domontovat,alebo vymena cely volant,lebo su jeho sucastou? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.