PetrK79 Vloženo 14. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2021 Zdravím zdejší kodery :-) dodělal jsem si na Superbu 3 lane assist a light assist, zatímco automaticka světla fungujou bez problémů, tak lane assist nejde spustit. Kdyt zkusim aktivovat, napíše jen lane assist je nyní nedostupný. Nevi někdo kde by moh bejt problém? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 14. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2021 Pro zprovoznění je nutné nakódovat několik jednotek, ve kterých všech proběhla úprava? Často se třeba zapomíná na jednotku 44. Dále pak tam jsou nutné změny v jednotce 5F, 17, A5 (samozřejmě). pak záleží, co všechno je v autě za výbavu, tuším že třeba i jednotka parkovacích asistentů nebo tažného má v sobě kódování pro Lane Assist. Záleží taky na tom, co to přesně píše na chybu, ve které jednotce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrK79 Vloženo 14. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2021 No auto ma velkou kameru, autom.parkovani, mimo lane assist asi vsechno, všechny ty jednotky jsem kodoval. Je to delany podle jirivrs na youtube.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrK79 Vloženo 14. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2021 A jesnotka kamery pise tuhle chybu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 14. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2021 Tak pokud se vše udělalo podle nějakého návodu, tak netuším takto, kde by mohl být problém. Mě právě jen napadlo, jestli se nezapomnělo na nějakou jednotku, ale tak to nejspíš ne. Já co jsem měl problém s Lane Assistem, tak to bylo kvůli tomu, že jsem neměl nakódované třeba to, že mám front radar (13), ale to mi myslím nešlo ani ACC/FA kvůli tomu. K té chybě, to netuším, co může znamenat, když to nepíše nic konkrétního. Nejspíš je v jednotce A5 nakódováno něco, co v autě ve skutečnosti není (nebo v jiné jednotce Lane Assist není aktivován) a nedostává nějakou informaci. Náhodou udělat výpis pomocí ODIS-E nebo OBDEleven není možné, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrK79 Vloženo 14. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2021 Ten screenshot je z vcds.. je to jedina chyba co to hazi, jinak vse funguje jak ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 14. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2021 (editace) Ano, vím, že screenshot je z VCDS. To, že v jiné jednotce to žádnou chybu nepíše, neznamená nutně to, že by nebyla špatně nakódovaná. Možná ale bude problém jen v kódování samotné A5. Můžete sem poslat co je tam nakódováno? Nejlépe screenshoty z jednotlivých nastavení bytů? Podle toho pro mě osobně bude snazší to poznat. Na OBDEleven a ODIS-E jsem se ptal proto, že to dokáže udělat krásně výpis textový v jednom listu, na rozdíl od VCDS Editováno: 14. Listopad 2021, autor: Krosta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrK79 Vloženo 14. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2021 Aha, ok, ja mam jen vcds..dam to sem hned jak se dostanu k notebooku. Zatim dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrK79 Vloženo 14. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2021 tak tady na tech obrazkach je to co jsem dokodoval v jednotce kamery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrK79 Vloženo 14. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2021 Tedy bit 1 na prvnim a bit 6 na druhem obrazku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 14. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2021 (editace) podle jakého návodu si kodoval ? jestli se nepletu tak jsou 2 verze záleží jaké jsou moduly v autě Editováno: 14. Listopad 2021, autor: roubic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 14. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2021 A auto má asistenta mrtvého úhlu určitě? Asistent změny jízdního pruhu totiž nemá nic společného s Lane Asistentem. Takže to by mohl být ten problém. Pokud to nebylo zaškrtnuté předtím, tak bych to určitě nezaškrtával ani teď. Stačí tohle odkódovat, smazat chyby, vypnout zapnout zapalování a už to půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrK79 Vloženo 14. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2021 Asistent mrtveho uhlu, je v zpetnych zrcatkach? To svetylko co sviti kdyz tam neco jede.. :-) to tady mam originál.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 14. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2021 (editace) Ano ano, to jsou ty světýlka, co se rozsvítí, kdy něco je v mrtvém úhlu, ale pokud to nebylo od výroby zaškrtnuté a je to v autě z výroby, tak bych ten bit ani nezaškrtával. Pokud si dobře vzpomínám, tak VCDS špatně rozlišuje SWA a BSD. Kdy SWA jsou novější senzory mrtvého úhlu a BSD ty starší (ty SWA u Škodovky má snad v současné době jen Octavia 4). Tudíž pokud to nakódované nebylo, tak bych to odkódoval a zkusil, co to udělá Za zkoušku se nic nedá Editováno: 14. Listopad 2021, autor: Krosta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrK79 Vloženo 14. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2021 Tak ne, tohle nepomohlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrK79 Vloženo 14. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2021 před 6 hodinami, roubic napsal: podle jakého návodu si kodoval ? jestli se nepletu tak jsou 2 verze záleží jaké jsou moduly v autě Podle toho prvniho od jirivrs.. https://youtu.be/eRTUZ-0W8mE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrK79 Vloženo 14. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2021 Ten druhej jsem zkousel, ale ty kody v moji jednotce nebyly.. jinak ta prvni cesta je spravna, protože ten lane assist se mi v nabídce objevil, akorat ze nejde použít.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.