Publikováno Listopad 20, 20213 r Zdravím vás mám Octaviu 3 pred fl a zaujalo ma na fl verzii po vypnutí kľúča ta tabuľka asi jazdné výkony dá sa to nastaviť aj do pred fl verzie?
Listopad 21, 20213 r Nelze toto zprovoznit na před FL budíkách, musely by se vyměnit za FL, jinak mám jedny z O3RS FL benzín TOP stav kdybys měl zájem..
Listopad 21, 20213 r Autor Mám diesel . Inak ďakujem . A nebude problém ak tam rovno dám budíky z farebným lcd?
Listopad 21, 20213 r Autor Prečo on-line ? 😳 Som myslel že vcds. Kks to sú novinky. Zachvilu budeme aj online tankovať 😁😁😁.
Listopad 21, 20213 r Autor A dá sa táto ochrana komponentov vypnúť? V budúcnosti by som možno vymenil aj rádio teraz mám bolero mib1 kde nieje zrkadlenie.
Listopad 22, 20213 r neda. kazdu cast co podlieha ochrane a budes menit treba stale odblokovat. aspon tak som to musel riesit na vsetkych 3 predoslych radiach
Listopad 22, 20213 r Vypnutí ochrany komponent lze "jedině" online a ještě je k tomu nutné mít přístup na VW server. V autorizovaném servise budou chtít k danému dílu i fakturu, nějakou záruku, že to není kradený díl. O tomto procesu ale možná bude vědět například právě tady wirer. Každopádně s rádiem bych případně v Octavii dokázal poradit. Jen pozor, pokud má auto CANTON (což u auta, kde je bolero pochybuji), tak MIB1 mají k sobě i 1 generaci CANTON jednotky, která nekomunikuje s MIB2 (chcete-li i MIB2.5, ale je to stejný HW), takže by bylo nutné vyměnit i CANTON (nebo najít někoho, kdo umí udělat "patch", že zesilovač CANTONu generace 1 bude fungovat s MIB2). A ještě podotýkám, že u budíků je nutné udělat nejen odblokování ochrany komponent, ale také znovu naučení klíčků.
Listopad 30, 20222 r Mám dva dotazy. Když vlastním VCP +K, jsem schopen si sám vyměnit a zprovoznit jiné budíky? V případě, že ano, jaký je postup a dále jak upravit km na použitých budících. Díky za odpovědi.
Duben 23, 20232 r Zdravím, mám pár dotazů ohledně budíků. 1.) Nefuguje mi nulovací tlačítko/set. Diagnostika vyhazuje mechanickou chybu. Nechá se to nějak opravit nebo se musí dát nové budíky? 2.) Neustále vyskakuje hláška že je třeba vynulovat servis a inspekci. Tlačítkama to samozřejmě nejde a přes diag. to na chvíli zmizí ale pár zapnutí klíčku hláška opět naskočí. V infotainmentu v sekci servis se změna v pořádku projeví tam je to OK. 3.) I když je auto zamčené tak se čas od času rozvístí maxidot naskočí datum čas atd... a po chvilce opět zhasne. V jaké intenzitě se to děje nevím ale občas na to narazím a nevím jestli je to normální nebo opět nějaká chyba.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.