Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím vás mám Octaviu 3 pred fl a zaujalo ma na fl verzii po vypnutí kľúča ta tabuľka asi jazdné výkony dá sa to nastaviť aj do pred fl verzie? 

Nelze toto zprovoznit na před FL budíkách, musely by se vyměnit za FL,

jinak mám jedny z O3RS FL benzín TOP stav kdybys měl zájem..

IMG_0988.JPG

• Autor

Mám diesel . Inak ďakujem .

A nebude problém ak tam rovno dám budíky z farebným lcd? 

určitě problém nebude, jen je to třeba online nakodovat

• Autor

Prečo on-line ? 😳 Som myslel že  vcds. Kks to sú novinky. Zachvilu budeme aj online tankovať 😁😁😁

Ochrana komponent.. to už není O2 kde to šlo přes VCDS

• Autor

A dá sa táto ochrana komponentov vypnúť? V budúcnosti by som možno vymenil aj rádio teraz mám bolero mib1 kde nieje zrkadlenie.

neda. kazdu cast co podlieha ochrane a budes menit treba stale odblokovat. aspon tak som to musel riesit na vsetkych 3 predoslych radiach

• Autor

Vieš dať nejaký návod ako vypnúť tú ochranu? Či aj to len online? 

Vypnutí ochrany komponent lze "jedině" online a ještě je k tomu nutné mít přístup na VW server. V autorizovaném servise budou chtít k danému dílu i fakturu, nějakou záruku, že to není kradený díl. O tomto procesu ale možná bude vědět například právě tady wirer. Každopádně s rádiem bych případně v Octavii dokázal poradit. Jen pozor, pokud má auto CANTON (což u auta, kde je bolero pochybuji), tak MIB1 mají k sobě i 1 generaci CANTON jednotky, která nekomunikuje s MIB2 (chcete-li i MIB2.5, ale je to stejný HW), takže by bylo nutné vyměnit i CANTON (nebo najít někoho, kdo umí udělat "patch", že zesilovač CANTONu generace 1 bude fungovat s MIB2).

A ještě podotýkám, že u budíků je nutné udělat nejen odblokování ochrany komponent, ale také znovu naučení klíčků. 

• 1 rok později...

Mám dva dotazy. Když vlastním VCP +K, jsem schopen si sám vyměnit a zprovoznit jiné budíky? V případě, že ano, jaký je postup a dále jak upravit km na použitých budících. Díky za odpovědi.

• 4 měsíce později...

Zdravím, mám pár dotazů ohledně budíků. 

1.) Nefuguje mi nulovací tlačítko/set. Diagnostika vyhazuje mechanickou chybu. Nechá se to nějak opravit nebo se musí dát nové budíky?

2.) Neustále vyskakuje hláška že je třeba vynulovat servis a inspekci. Tlačítkama to samozřejmě nejde a přes diag. to na chvíli zmizí ale pár zapnutí klíčku hláška opět naskočí.  V infotainmentu v sekci servis se změna v pořádku projeví tam je to OK.

3.) I když je auto zamčené tak se čas od času rozvístí maxidot naskočí datum čas atd... a po chvilce opět zhasne. V jaké intenzitě se to děje nevím ale občas na to narazím a nevím jestli je to normální nebo opět nějaká chyba.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.