Sumrak83 Vloženo 20. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2021 Zdravím vás mám Octaviu 3 pred fl a zaujalo ma na fl verzii po vypnutí kľúča ta tabuľka asi jazdné výkony dá sa to nastaviť aj do pred fl verzie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 21. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2021 Nelze toto zprovoznit na před FL budíkách, musely by se vyměnit za FL, jinak mám jedny z O3RS FL benzín TOP stav kdybys měl zájem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumrak83 Vloženo 21. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2021 Mám diesel . Inak ďakujem . A nebude problém ak tam rovno dám budíky z farebným lcd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 21. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2021 určitě problém nebude, jen je to třeba online nakodovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumrak83 Vloženo 21. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2021 Prečo on-line ? 😳 Som myslel že vcds. Kks to sú novinky. Zachvilu budeme aj online tankovať 😁😁😁. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 21. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2021 Ochrana komponent.. to už není O2 kde to šlo přes VCDS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumrak83 Vloženo 21. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2021 A dá sa táto ochrana komponentov vypnúť? V budúcnosti by som možno vymenil aj rádio teraz mám bolero mib1 kde nieje zrkadlenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 22. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2021 neda. kazdu cast co podlieha ochrane a budes menit treba stale odblokovat. aspon tak som to musel riesit na vsetkych 3 predoslych radiach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumrak83 Vloženo 22. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2021 Vieš dať nejaký návod ako vypnúť tú ochranu? Či aj to len online? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 22. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2021 Vypnutí ochrany komponent lze "jedině" online a ještě je k tomu nutné mít přístup na VW server. V autorizovaném servise budou chtít k danému dílu i fakturu, nějakou záruku, že to není kradený díl. O tomto procesu ale možná bude vědět například právě tady wirer. Každopádně s rádiem bych případně v Octavii dokázal poradit. Jen pozor, pokud má auto CANTON (což u auta, kde je bolero pochybuji), tak MIB1 mají k sobě i 1 generaci CANTON jednotky, která nekomunikuje s MIB2 (chcete-li i MIB2.5, ale je to stejný HW), takže by bylo nutné vyměnit i CANTON (nebo najít někoho, kdo umí udělat "patch", že zesilovač CANTONu generace 1 bude fungovat s MIB2). A ještě podotýkám, že u budíků je nutné udělat nejen odblokování ochrany komponent, ale také znovu naučení klíčků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbysan Vloženo 30. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2022 Mám dva dotazy. Když vlastním VCP +K, jsem schopen si sám vyměnit a zprovoznit jiné budíky? V případě, že ano, jaký je postup a dále jak upravit km na použitých budících. Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cheater Vloženo 23. Duben 2023 Sdílet Vloženo 23. Duben 2023 Zdravím, mám pár dotazů ohledně budíků. 1.) Nefuguje mi nulovací tlačítko/set. Diagnostika vyhazuje mechanickou chybu. Nechá se to nějak opravit nebo se musí dát nové budíky? 2.) Neustále vyskakuje hláška že je třeba vynulovat servis a inspekci. Tlačítkama to samozřejmě nejde a přes diag. to na chvíli zmizí ale pár zapnutí klíčku hláška opět naskočí. V infotainmentu v sekci servis se změna v pořádku projeví tam je to OK. 3.) I když je auto zamčené tak se čas od času rozvístí maxidot naskočí datum čas atd... a po chvilce opět zhasne. V jaké intenzitě se to děje nevím ale občas na to narazím a nevím jestli je to normální nebo opět nějaká chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.