HapeCZ Vloženo 21. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2021 Ahoj všem, zakoupil jsem na svou O-III Fl. r.v.2019 středovou, levou a pravou chrom.lištu. Jedná se o originální díly Škoda Auto. Má někdo prosím zkušenost s jejich dodatečnou instalací? Délkově i tvarově jsou O.K, ale přijde mi, že lišty jsou úzké a hrana nárazníku je tlustá. Není k tomu žádný návod, zda se lepí nebo nějak nacvaknou. Jsou na nich jakési plastové packy, ale prostě to nejde nikterak nasadit. Děkuji Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macouch Vloženo 13. Duben 2022 Sdílet Vloženo 13. Duben 2022 Musí se kompletně vyměnit ty mřížky předního nárazníku za jiné. Konkrétně se jedná o : Krytka předního nárazníku pravá 5E0 807 682 G 9B9 Krytka předního nárazníku levá 5E0 807 681 G 9B9 Střední mřížka předního nárazníku 5E0 853 677 M 9B9 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 19. Březen 2023 Sdílet Vloženo 19. Březen 2023 Chci vyměnit mřížky předního nárazníku, ale nevím jak je sundat. Samozřejmě jsem koukal do návodu a znám postup. Teda aspoň u těch krajních kolem mlhovek, ale za boha je nemohu vycvaknout celé. Uvolním horní část a ať za to tahám sebevětší silou, zbytek nepovolí. Je na to nějaká finta? Samozřejmě, že tak nevím jak se sundává ta prostřední, ale předpokládám, že jak se mi podaří sundat ty krajní, tak se dostanu i k ní. EDIT: Tak už to vím. Kde nepomůže hrubá síla, pomůže ještě hrubší. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.