Jarrku Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 Prosím o radu z hrůzou jsem zjistil že mám pod autem skvrnu od nafty tak jsem zjištoval kde to prosakuje a zjistil jsem ze to kape okolo čerpadla jak je napojená tá kostka co sní jdou kovové hadičky. Otázka zní jak moc je finančně náročná oprava nebo výměna,po dovolené neoplívám penězi.. nebo jak to opravit sám. Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adller Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 já jen doporučím radit nebudu... u toho čerpadla je duležitý kde přesně ti to teče což znamená umyt motor a mrknout odkud to teče. Přetěsnění čerpadla v autorizovaném servisu BOSCH tě výjde na 7000 kč dělá se to přes rozvody proto taková darda... Pokud je to opravdu mezi tou kostkou a čerpadlem tak tě to celkové přetěsnění nemine. Já měl to štěstí hlavně na garážmistra že si s tím poradil vyměnil nějaké gumové těsnění v hodnotě 12 kč a bylo to o.k.Za práci 800 kč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrickE3 Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 Nenašel jsem podobné téma, při volnoběhu kape nafta někde od holendru z čerpadla do vstřiku a stéká po držáku cca kapka za 2 vteřiny... nedělalo to někomu? podložka pod holendrem je nová, občas to nedělá, ale většinou už to kape... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Banditasten Vloženo 1. Září 2020 Sdílet Vloženo 1. Září 2020 Ahoj, nyní řeším stejný problém na Škoda Octavia 1 66kw 1.9tdi a teče mi to z vysokotlaké hlavy na vstřikováním čerpadle. Kape cca 1 kapka za sekundu a únik jsem našel z toho prostredniho trojúhelníkového šroubu, je tam o-kroužek, který je špatný. Problém je, ze jsem nikde nesehnal originál nový, protože skodovka to přestala nabízet. Na internetu jsem našel milion kroužků, ale všude chteji vědět přesný rozměr a materiál, a to záboha nemohu nikde dohledat, nevěděl by někdo přesný rozměr toho o-kroužku ????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Banditasten Vloženo 2. Září 2020 Sdílet Vloženo 2. Září 2020 Už jsem to dohledal, tady je objednací kód: 1 460 210 349 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
branislav37 Vloženo 22. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2021 Ahojte klubaci, vie mi niekto poradiť ako sú utesnené trubky od vstrekovacieho čerpadla ku vstrekom? Ide mi hlavne o spoje na čerpadle. Ďakujem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.