Faxer Vloženo 23. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2021 Dobrý deň chcel by som sa poradiť či niekto mal podobný problém. Mam škoda scala style s virtual cockpit a pri ukazovateli rýchlosti sa mi zobrazuje stále červena čiara pri rýchlosti 30 a 50. Táto čiara sa mi predtým posúval podla toho aka bola obmedzená rýchlosť na ceste. Čiže napr mimo mesta sa ta čiara posunula z 50 na 90. V servise mi niečo zmenili a teraz to nevedia opraviť. Vie mi niekto poradí ako sa to dá vyriešiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 24. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2021 Pozri do nastavenia auta, ci mas zapnute citanie znaciek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Faxer Vloženo 24. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2021 Skúšam to meniť pri nastavení združeného display a aj v navigácií cez zobrazenie dopravných znaciek a nič. Vieš mi poradiť bližšie kde by to mohlo byt. V servise niečo s tým urobili a nevedia ako ďalej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 25. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2021 Super servis. tak nech to poslu na SA centralu a poradia sa ak su neschopny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 25. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2021 Neviem, kde presne to je v Scale ale v S3 to je v nastaveniach asistencnych systemov spolocne s hlidanim jazdnych pruhov, ACC, Side assist, atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Faxer Vloženo 5. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2021 Tak zase nič. Ďalšia návšteva servisu a zase nič. Zistili akurát ze že informácie by mali byť z navigácie ( lebo to nemá čítanie dopravných znaciek) ale prečo to nezobrazuje nevedia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.