Přejít na obsah

Ambientní podsvětlení

martind_

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o 3 měsíce později...

Zdravim Vas, tak jsem po dnesnim dni take majitel nove fabie 4 ve stylu. Jak je to tedy s tim ambientnim osvetlenim v pripade infotaimentu (stredni verze - dotykove tlacitka na obou stranach a 2 hw knifliky). V menu jsem nikde nenasel moznost menit barvu. Nekde jsem cetl ze by to melo umet bilou a cervenou. Hlavne by me zajimalo kdy se toto osvetleni rozsviti :) dnes se mi to nepodarilo a to se mi uz sami rosvecovaly svetla.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 9 měsíců později...

update toho co pisal @Habi001 ,  fabia Style , a 8 palcovy zakladny dispej infotaiment pre tuto vybavu a
farba ide nastavovat z cervenej na bielu a naopak
... uplne som to nepochopil sice k comu to je take hogofogo ale ide to :D je to paraaada :D ked budem mat sportovu naladu zapnem si cervenu :D  isto to prida aspon 2kw navyse ( ako rozne sportove nalepky )

edit: sry za kvalitu fotky ale nejak nevydalo ... uz koli tomu do auta nepojdem :D 

IMG_20230111_202935.jpg

Editováno: , autor: naschd
Dokazovy material
Odkaz ke komentáři

V 11. 1. 2023 na 21:15, naschd napsal:

update toho co pisal @Habi001 ,  fabia Style , a 8 palcovy zakladny dispej infotaiment pre tuto vybavu a
farba ide nastavovat z cervenej na bielu a naopak
... uplne som to nepochopil sice k comu to je take hogofogo ale ide to :D je to paraaada :D ked budem mat sportovu naladu zapnem si cervenu :D  isto to prida aspon 2kw navyse ( ako rozne sportove nalepky )

edit: sry za kvalitu fotky ale nejak nevydalo ... uz koli tomu do auta nepojdem :D 

IMG_20230111_202935.jpg

Tiež mám Fabiu Style (plus) a nič také tam nemám, svieti to iba na bielo a dá sa nastaviť intenzita svietenia. Možno neskôr vyrobené kusy to takto majú ale moja bola vyrobená 05/22 a nič.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
  • o 1 rok později...
  • o 8 měsíců později...
  • o 3 měsíce později...

Ahoj,

tak mám po výměně lišty ambientního osvětlení před spolujezdcem, vypadalo to jako by byla uprostřed mech. poškozená (popraskaná) ale svítila nakonec dále, jenže praskliny se objevovaly další a další, takže jsem to poreklamoval a ejhle, jedná se o známou vadu, ta tenká lišta praská asi vlivem teploty, takže nakonec výměna na záruku. Zkoušeli se mě nejprve dotazovat, zda jsem to třeba nečistil agresivním prostředkem apod., ale nakonec se ukázalo, že o vadě Škodovka ví....

Editováno: , autor: lakrij
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...