Superb84 Vloženo 9. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2021 Dobrý den, dnes při jízdě do kopce na zasněžné cestě při problikávání ESC ( nevím jestli to má s tím spojitost ) se mi rozsvitily kontrolky airbagu, nefunkční posilovač řízení, nefunkční posilovač brzd, nefunkční Lane asistent, Front asistent, nefunkční tlak v pneumatikách a nevím co všechno dalšího. Nevíte čím to je? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2021 Ty už máš čtyřkovou Fabii? Pokud ano, tak servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superb84 Vloženo 10. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2021 Ano mám. Asi se někam dostal sníh. To jsem ale nečekal po 500 km takovej problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.