Scala2021 Vloženo 10. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2021 Včera se mi podařilo doškrábat madlo zadních pravých dveří. Myslíte, že byste mi někdo pomohl s dohledání v ,,Etce" Působí to na mě, že to je jen zacvakávací kryt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 10. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2021 Odspodu na tom kryte madla je taký akože výrez, dole pri tom látkovom tapadírungu. Tak odtiaľ pomaly ťahať smerom k sebe, a potom už pomaly hore aj vrchnú časť krytu madla. Je nacvaknuté do takých drážok v madle PVC a kryt má výstupky s nacvaknutými plieškami. Ide to na prvý raz dosť ťažko, ale ide. Kryt je dosť pružný, nedolámeš ho. Len pomaly a opatrne. 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scala2021 Vloženo 10. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2021 Objednáno, přes Vánoce zkusím vyměnit 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 12. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2021 Tak to vypadá, jen trochu více zabrat. Kolik chtějí za ten kus plastu 1000? 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scala2021 Vloženo 12. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2021 Kdepak, jestli si správně pamatuji, tak 270,- Byl jsem cenou příjemně překvapen 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hejo Vloženo 13. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2021 Kde sa dá objednať ten kryt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scala2021 Vloženo 13. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2021 Zajdi do Škodovky a oni ti ho podle VINKa dohledají a objednají. Dodání cca 1-2 dny (tedy alespoň pro černou variantu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scala2021 Vloženo 13. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2021 Už jsem krytku vyzvedl, bylo to přesně 271,- Přidávám číslo dílu, ale v ŠA vyhledají podle VIN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 13. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2021 No pekne, kryt vyrobený v Poľsku, LED reflektory v Rumunsku, poskladané auto máme. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scala2021 Vloženo 13. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2021 To je globalizace, najdeš to i u dražších aut, naopak mě překvapilo kolik věcí je cz 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thejohndoe Vloženo 25. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2021 Chceš rumunský auto? Kup si Scalu. To byl můj první dojem, když jsem oblézal nové auto. Rozhodně převaha viditelných dílů byla z východu. Mě by docela zajímalo, jestli je z těch rumunských dílů poskládaný i Golf. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 25. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2021 Právě pro to, je to jen Scala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altra Vloženo 18. leden 2022 Sdílet Vloženo 18. leden 2022 Je úplně jedno, kde to vyrobí, jde o to, v jaký kvalitě je to požadované ;) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 18. leden 2022 Sdílet Vloženo 18. leden 2022 Presne tak, aj Rumun vyrobí kvalitné diely, ak to dostane zaplatené, ak bude môcť použiť kvalitný vstupný materiál, a nakoniec, ak bude môcť použiť kvalitné nástroje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3-scala Vloženo 17. Únor 2022 Sdílet Vloženo 17. Únor 2022 vo väznici v Ilave (3 skupina - vrazdy..) robili väzni kabliky pre A8. :-) Za menej ako minimalnu mzdu. rumunsko je oproti tomu Silicon Valley Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.