e1. Vloženo 11. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2022 Ventilácia naizaj funfuje. Nie vždy ju budeš reálne cítiť, ale oblečenie nebudeš mať prepotené. Počítaj ale s tým, že tieto kožené ventilované sedačky sú trochu tvrdšie na sedenie. Aspoň ja už po asi hodine a pol cítim svoj zadok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_TDi Vloženo 11. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2022 Osobně mám kožené a ventilované sedačky v L+K a jsem s nimi velmi spokojený. Mít kožené sedačky bez ventilace musí být masakr na delších cestách. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 11. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2022 ja mam len kozene a mozno keby som tam sedel holy by to bolo neprijemne, ale mne to neprekaza (chodievam 5hr+ ku svokrovcom) . Mozno ked sa niekto viac poti, tak mu je to neprijemne... Zas na druhej strane, nevravim, ze si neviem predstavit lepsi komfort z jazdy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaIl Vloženo 12. Září 2022 Sdílet Vloženo 12. Září 2022 V Superbe mám kombináciu koža/alcantara. Stiedam ho s Volvom XC60 v celokoži bez odvetravania. Chrbát sa mi viac (povedal by som dokonca výrazne) potí vo Volve. Odvetranie som mal v Mondeu a v lete to bolo veľmi príjemné. Keby som chcel do auta celokožu, tak určite s odvetraním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.