Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ventilácia naizaj funfuje. Nie vždy ju budeš reálne cítiť, ale oblečenie nebudeš mať prepotené. Počítaj ale s tým, že tieto kožené ventilované sedačky sú trochu tvrdšie na sedenie. Aspoň ja už po asi hodine a pol cítim svoj zadok.

• 5 týdnů později...

Osobně mám kožené a ventilované sedačky v L+K a jsem s nimi velmi spokojený. Mít kožené sedačky bez ventilace musí být masakr na delších cestách.

ja mam len kozene a mozno keby som tam sedel holy by to bolo neprijemne, ale mne to neprekaza (chodievam 5hr+ ku svokrovcom) . Mozno ked sa niekto viac poti, tak mu je to neprijemne...
Zas na druhej strane, nevravim, ze si neviem predstavit lepsi komfort z jazdy.

• 1 měsíc později...

V Superbe mám kombináciu koža/alcantara. Stiedam ho s Volvom XC60 v celokoži bez odvetravania. Chrbát sa mi viac (povedal by som dokonca výrazne) potí vo Volve.

Odvetranie som mal v Mondeu a v lete to bolo veľmi príjemné. Keby som chcel do auta celokožu, tak určite s odvetraním.

• 2 roky později...

Mám přes 1 rok S3 fl , L&K a odvetravane sedadky. Po roce používání mi přijde, že odvetravani nefunguje jak má. Ještě vloni v létě jsem snižoval odvetravani z maxima na 2 dílky, protože mi prošlo, že mi táhne na záda a není to zrovna příjemné. Ted to mám na max a jako bych nic necítil,  ale větrácky se točí a fungují, jako by vršek kůže byl ucpanej a branil cirkulaci vzduchu. Setkal se někdo se stejným problémem?

pocul som, ze niektore stare auta mali v sedackach filtre, ktore sa menili

teraz uz nedali do planu ani cistenie panoramy (iba v prasnych zemich ako indie)

je dost mozne, ze to bude ako pises - ucpane, akurat ze realne moze byt dost problem to poriadne vycistit a kde vobec zacat ...

• 2 měsíce později...

Nejlepší sedačky - sedím 12 hodin a záda ok + ventilace v létě exclusive 👍

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.