Publikováno Prosinec 17, 20213 r Ahoj lidi, mam dotaz, kamaradovi po drobnem střetu se zveri, bez jakeholiv viditelneho poskozeni, hlasi front assist v momente, kdy ma upozorňovat na prekazku, chybu, ze nemá vyhled, a neni tedy funkční - zvukove tony ani brzdeni. Je tento senzor umisten za chladici mrizkou pod znakem Skoda? Da se k nemu nějak rozumne dostat? Octavia 3 combi FL 2.0Tdi rv 2019 Diky za jakekolov napady. Upraveno Prosinec 17, 20213 r od ajkpark
Prosinec 17, 20213 r Ahoj, když zapne zapalování, tak nehlásí Front Assist už v ten moment, že je nedostupný? Není možné, že je poškozený ten plast před radarem, i kdyby jen drobná prasklina? Může to dělat nějakou neplechu. A pokud se nepletu, tak k radaru se nedá dostat jinak, než sundáním nárazníku, protože ten plast před radarem je součástí mřížky a mřížka nelze z nárazníku snadno sundat, proto se sundavá celý nárazník, ale možná se pletu.
Prosinec 25, 20213 r Autor Ahoj, tak to hlásí i při startu (otočením klíčku do pozice 1) ... takže jediná možnost zřejmě servis. Koukal jsem na to s kamarádem, opravdu nikde není vidět žádné poškození, takže se to muselo odehrát uvnitř tohoto prostoru, kde je ten senzor, asi nějaký úchyt nebo něco. Každopádně děkuji za odpověď.
Prosinec 25, 20213 r Já jsem letos potkal srnku , radar se mě po střetu jen tak houpal na drátech ( vycvaknutý z držáku ) po nainstalování zpět na svoje místo naštěstí chodí jak má . Překontroloval bych jestli není někde něco prasknutého nebo poškozený kabel ... Pokud ne tak to bude asi na výměnu radaru 👎
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.