Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
Vloženo
On 11/1/2023 at 9:53 AM, Vladača said:

Mám neustálé problémy s aplikací resp. ovládáním vozidla jako je nastavení Limitu nabíjení, Omezení proudu.

Při změně jednoho nastavení čekám na odezvu i několik minut. Při současné změně obou nastavení, aplikace po několika minutách hlásí Nelze aktualizovat aktuální nastavení nabíjení.

Mátě někdo podobný problém?

V servisu nevědí co s tím. Já jsem toho názoru, že se nejedná o problém mého vozidla. Máte někdo podobné zkušenosti, nebo aplikace funguje rychle a odezva na změnu nastavení je cca do 5 sec?

Vozidlo Enyaq, Telefon IPhone verze 7, verze aplikace MyŠkoda 

Poslední dobou má ŠA dost velké problémy s appkou. Už by to mělo fungovat správně. 

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Infotaiment běží hrozně pomalu, to bude asi bolest všech iV Škoda. Změna nabíjení z 80% na 100% se nám projeví v autě ihned, i během nabíjení to funguje (vyzkoušeno doma i na veřejné nabíječce AC). Co mě ale štve, že už několikrát nám zamrzl infotaiment po nasednutí do auta. Nevím s čím to má souvislost, jednou se to stalo po zapnutí topení přes aplikaci MyŠkoda, Pak po snaze se podívat na průběh nabíjení. Pomáhá jen úplné vypnutí, následné "vychladnutí" uata a zase to pak jede. Máte s tím někdo zkušenost? 

Možná to tu někde je, ale řeší se nějak, aby se auto nevyplo po vysednutí? Toto mě neskutečně vadí a je to na obtíž.

Vloženo

Infotainment mě nezamrzá. Při párování s telefonem je to pomalé, ale potom už to docela běží. Za 1 rok provozu pouze 2x zamrznutí.

Nevím jak nastavit nevypnutí auta po vysednutí.  Také bych chtěl aby topení zůstalo aktivní dokud neočistím sníh z vozidla.

Co mě vadí

1. Děsně pomalá až nepoužitelná mobilní aplikace MySkoda.
  2. Zbytečné potvrzování přihlášení v infotainmentu po nasednutí. Pokud osobu nepotvrdíte a někdo vám bude volat, nelze telefonní hovor začít.
  3. Po ukončení tel. rozhovoru se zapne rádio i když předtím bylo vypnuté.
  4. Nelze zcela vypnout vozidlo dokud jej neuzamknete. Infotainment stále ukazuje hodiny a běží chlazení. Velké množství problémů, pokud v autě chcete přespat. Např. lze rozsvítit vnitřní světla, ale už nejdou zhasnout. Musíte vozidlo aktivovat.
  5. Zásuvka 230V se vypne cca po 10 minutách pokud vozidlo není zapnuté.
  • o 1 rok později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

V aplikaci Moje Škoda přibyla funkcionalita" Hodnocení jizdy"... Nevíte někdo jak to deaktivovat... Nechci aby mne někdo buzeroval že jezdím ve špičce... A že nejezdím v noci ... 😀

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...