HonzaNovis Vloženo 20. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2021 Zravim mam, O3 2014, kde se davaly jeste starsi 4 ramenne volanty. Pak se to v prubehu zmenilo na 3 ramenny (ne ten aktualni, nyni uz je opet novejsi-2 ramenny). Nevite jestli mi pujde do toho 3 ramenneho volantu puvodni airbag nebo tam neni zarucena kompatibilita? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HlouchyJR Vloženo 20. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2021 Záleží jaký trirameny koupíš. Od MR2018 se airbag nepatrně změnil. Ale do těch triramenych mezi MR2015-2017 ten tvůj airbag bude pasovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaNovis Vloženo 20. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2021 Co si mam predstavit pod pojmem nepatrne? :) jako ze uz by to nebylo pouzitelne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnMiT312 Vloženo 20. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2021 (editace) To o cem pise HlouchyJR se tyka airbagu pro triramenny MR2018-20. Z triramenneho (nevyhrivaneho) volantu do MR2017 (s otvorem ve spodni pricce) totiz airbag pasuje i novejsiho triramenneho (MR2018-20), ale tvar horni hrany prekrytu airbagu je jiny. Je plossi a kratsi takze po montazi zustane na horni strane mezi volantem a airbagem hodne velka mezera. Takze namontovat tam jde, ale nevypada to fakt hezky. Nekde je to tu na foru dokonce vyfocene. Podle mne ty chces pouzit airbag z O3 ctyrrameny do O3 triramenny. Ten by mel do nevyhrivaneho volantu pasovat. Ale pozor vyhrivany trojramenny volant pred MR2017 ma stejny airbag jako novejsi triramenny (MR2018-20). Do nevyhrivaneho volantu do MR2017 by mel tvuj airbag sedet. Jeden takovy multifunkcni zanovni (cca 25tkm) mi doma zbyl po prestavbe na vyhrivany. Pokud bys mel zajem tak mi napis SZ. Editováno: 20. Prosinec 2021, autor: OnMiT312 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 21. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2021 Niet za čo... https://forum.skodahome.cz/topic/156694-škoda-octavia-iii-výmena-volantu-za-multifunkčný/?do=findComment&comment=2477094 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.