Michal55 Vloženo 20. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2021 Byly zanesené karbonem. Viz fotky. Najeto necelých 170 000 km. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2021 Máš to od začátku? Způsob provozování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal55 Vloženo 20. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2021 (editace) Nene. Koupil jsem to před 2 rokama z německa s nájezdem kolem 150 000 km. Auto bylo původně jako firemní v soukromé firmě. Prodával karavany. K tomu kompletní servisní historie, takže km sedí. Teoreticky by se daly předpokládat delší trasy. Poslední 2 roky ho mám já. Jezdím převažně kratší trasy, jednou za čas to proženu po dálnici při ot. 4000 +. Ale zřejmě ani to nepomohlo. Bude zajímavé sledovat jak se to s přibývajícími km bude / nebude zanášet. Editováno: 20. Prosinec 2021, autor: Michal55 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.