sanberg Vloženo 26. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2021 Dobrý den. Někdy se mi stává že po nastartování auto nezná tempo at ACC. Jakýkoliv pohyb páčkou nic nedělá. Auto ho nezná. Musím zastavit vypnout motor a pak znovu nastartovat a vše šlape jak má. Nevíte čím to může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miziov Vloženo 26. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2021 To je dobré. Přesně to samé se mi dnes stalo. Poprvé. Po restartu auta opět v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sanberg Vloženo 26. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2021 Právě teď, miziov napsal: To je dobré. Přesně to samé se mi dnes stalo. Poprvé. Po restartu auta opět v pořádku. No ale mě se to stává čím dál častěji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miziov Vloženo 26. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2021 V lednu pojedu do servisu, tak se zeptám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sanberg Vloženo 26. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2021 před 1 minutou, miziov napsal: V lednu pojedu do servisu, tak se zeptám. Já tam byl před 2 týdny, jenže se mi stalo jednou jsem to nezmínil. Od té doby tak 3x... Jestli to není mrazem 🙈 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza-marek Vloženo 26. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2021 Opravdu divné ale dnes se mě stalo to samé (hned po startu). Nemůže to souviset s teplotou? Bylo cca -8,5 C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guest100 Vloženo 27. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2021 také se mi to v zimě stává, naposledy v sobotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sanberg Vloženo 27. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2021 Ale co s tím. To není přeci normální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guest100 Vloženo 27. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2021 Servis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sanberg Vloženo 27. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2021 před 10 minutami, guest100 napsal: Servis? To je jasné. Jen tolik lidí se ozvalo že to je snad normální 🙈 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guest100 Vloženo 27. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2021 normální to určitě není, otázka je čemu říkáš tolik při počtu prodaných aut a z toho lidí zde na fóru osobně znám hodně lidí, co ani nevědí, že v autě nějaké AAC mají a k čemu je a to se nejedná o služební vozy jeden známý, když po pěti letech prodíval Mazdu 6, zjistil, že to má vyhřívaná zrcátka, až se to dozvěděl od kupujícího, který si ověřoval zda funguji, a to je to ing., soudní znalec na nemovitosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendys68 Vloženo 27. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2021 Mám ten samý problém co se ochladilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 27. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2021 A máte někdo možnost, zkoušel jste se podívat diagnostikou, co to píše? Pokud auto najednou neví, že nemá ACC, tak hlavně jak se to projevuje? V infotainmentu pod asistenty, je pořád ACC vypsáno předpokládám, ale při pokusu o provedení změn nastavení ACC napíše "funkce nedostupná"? Co v budíkách? Ukazuje to místo tempomatu oranžovou ikonku s vykřičníkem? Jaké má auto číslo dílu radaru? Nemá náhodou chybu "ochrana komponent aktivní"? Stává se to někdy a po vyresetování zapalování se ta ochrana "opraví". To bych zkusil tohle prověřit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendys68 Vloženo 27. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2021 Mám VC a tato ikona se nezobrazí. Je tam celkový počet ujetých km. V nastavení není ACC zaškrtnuté, při pokusu ho označit to napíše: Aktivujte hlavní vypínač. Na páčku to nereaguje. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 27. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2021 Aha, tak to bude definitivně problém "v páčce" pokud je tomu takto. Tipnul bych to na problém v tištěném spoji nebo v podvolantovém kroužku. Stálo by za to podívat se na to diagnostikou. Definitivně bude někde chyba, předpokládám, že v jednotce 16 a možná i gateway (nepamatuji si teď přesně, jestli se chyba s GRA/ACC páčkou nepropisuje i tam), možná to bude i v jednotce motoru a dalších samozřejmě. Případně ještě zkusit projít naměřené hodnoty ale v tom momentě, kdy ta páčka nereaguje. A taky jestli alespoň reaguje na tlačítko na té páčce. (SET, případně MODE, když to auto má) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sanberg Vloženo 27. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2021 Před hodinou, Krosta napsal: A máte někdo možnost, zkoušel jste se podívat diagnostikou, co to píše? Pokud auto najednou neví, že nemá ACC, tak hlavně jak se to projevuje? V infotainmentu pod asistenty, je pořád ACC vypsáno předpokládám, ale při pokusu o provedení změn nastavení ACC napíše "funkce nedostupná"? Co v budíkách? Ukazuje to místo tempomatu oranžovou ikonku s vykřičníkem? Jaké má auto číslo dílu radaru? Nemá náhodou chybu "ochrana komponent aktivní"? Stává se to někdy a po vyresetování zapalování se ta ochrana "opraví". To bych zkusil tohle prověřit. Je to jednoduché. Zapnu zapalování budík ACC dolů na displeji svítí na bílo, poté nastartuji a budík zmizí. Můžu hýbat páčkou jak chci, proste se už neobjeví a auto nehlásí žádnou chybu, v nastavení na palubním počítači je ACC zapnuté a funkční. Ujedu 3 km, vypnut motor, zapnu motor a vše jede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sanberg Vloženo 27. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2021 před 4 minutami, Krosta napsal: Aha, tak to bude definitivně problém "v páčce" pokud je tomu takto. Tipnul bych to na problém v tištěném spoji nebo v podvolantovém kroužku. Stálo by za to podívat se na to diagnostikou. Definitivně bude někde chyba, předpokládám, že v jednotce 16 a možná i gateway (nepamatuji si teď přesně, jestli se chyba s GRA/ACC páčkou nepropisuje i tam), možná to bude i v jednotce motoru a dalších samozřejmě. Případně ještě zkusit projít naměřené hodnoty ale v tom momentě, kdy ta páčka nereaguje. A taky jestli alespoň reaguje na tlačítko na té páčce. (SET, případně MODE, když to auto má) páačka a stejně tak tlačítka na ní nedělají nic, jak se nastartuje znovu, vše jede jak má bez problémů,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendys68 Vloženo 27. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2021 Na páčku nesáhnu, jen vypnu motor opět nastartuji a vše funguje 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sanberg Vloženo 27. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2021 před 5 minutami, Vendys68 napsal: Na páčku nesáhnu, jen vypnu motor opět nastartuji a vše funguje Přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miziov Vloženo 27. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2021 před 1 hodinou, Vendys68 napsal: Mám VC a tato ikona se nezobrazí. Je tam celkový počet ujetých km. V nastavení není ACC zaškrtnuté, při pokusu ho označit to napíše: Aktivujte hlavní vypínač. Na páčku to nereaguje. Přesně tak se mi to chová. Po restartu pak OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2021 @sanberg Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendys68 Vloženo 7. leden 2022 Sdílet Vloženo 7. leden 2022 Problém s ACC snad vyřešen. Zřejmě to dělala slabší baterie. Dal jsem ji na nabíječku dobil do plna, a vše funguje bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarv Vloženo 7. leden 2022 Sdílet Vloženo 7. leden 2022 Kolik (napětí) měla baterie před nabitím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendys68 Vloženo 7. leden 2022 Sdílet Vloženo 7. leden 2022 Měřák do zapalovače ukazoval 11,7 - 12V, jinak jsem to neměřil. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarv Vloženo 7. leden 2022 Sdílet Vloženo 7. leden 2022 Díky. To mně stačí. Dobrá zpráva je, že se to dá spravit tím dobitím. Na druhou stranu, že je to nutné hlídat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.