Petr Novák90 Vloženo 8. leden 2022 Vloženo 8. leden 2022 Zdravím chlapi na diagnostice mi našli tuhle chybu ,,Pozdější nastavení předstihu vačkového hřídele (řada válců 1) požadovaná hodnota nedosažena’’ kontrolka motoru svítí jen občas a celkově mi připadá že auto jede normálně jen zvuk při studeném startu trochu hlučnější. nesetkal se stim už někdo ? Abych třeba věděl co mě čeká. Díky Citovat
ImM1chal Vloženo 5. Listopad 2024 Vloženo 5. Listopad 2024 Zdravím, nepodařilo se ti to nakonec nějak vyřešit? Mám naprosto totožný problém a navíc s tím, že mi při studeném startu občas chvíli rachtá řetěz a zároveň pár sekund škube celý motor. Citovat
beuticek Vloženo 5. Listopad 2024 Vloženo 5. Listopad 2024 Mno u tohodle motoru ti řetěz rachtat nemůže, protože tam žádnej není. 1 Citovat
RafaK Vloženo 24. Února Vloženo 24. Února V 5. 11. 2024 na 17:58, ImM1chal napsal: Zdravím, nepodařilo se ti to nakonec nějak vyřešit? Mám naprosto totožný problém a navíc s tím, že mi při studeném startu občas chvíli rachtá řetěz a zároveň pár sekund škube celý motor. Vyřešili jste to tedy nějak nakonec? Citovat
Mirek_golf Vloženo 27. Února Vloženo 27. Února Kouknout v diagnostice na nastavení úhlu váčky kolik je tam stupňů. Teď jsem si to sám seřizoval. Měl jsem pohnutou váčku kterou nastavuje nastavovač vačky na právě straně motoru Citovat
Ondřej Nováček Vloženo 10. Března Vloženo 10. Března Zdravím, řeším stejnou závadu na 2.0 tdi 110 kw s přestavovačem. Chtěl jsem se zeptat jak jste konkrétně seřídil ten rozdíl co to ukazuje v diagnostice, moc by mi to pomohlo děkuji. Citovat
Mirek_golf Vloženo 10. Března Vloženo 10. Března Co vám to dělá? Jak jste došel, že máte něco špatně Citovat
Ondřej Nováček Vloženo 10. Března Vloženo 10. Března V diagnostice uložená stejná závada P001100, auto běží normálně, ale po ujetí cca 50km zabliká žhavení a uloží se tato závada. V BMH toto viz obrázek Citovat
Mirek_golf Vloženo 10. Března Vloženo 10. Března Dát rozvody na přípravky, aretovat kliku a kolo vačky. Plastové víko ventilu vlevo má zátku, vyšroubovat a musí jít vsunout další přípravek 6 mm. Pokud nejde, tak povolit olejový regulační ventil a zaaretovat,pak dotahnout ventil. Teď nevím kolik nm už. Možná je, ale vadný ten nastavovač nebo ventil Citovat
Ondřej Nováček Vloženo 10. Března Vloženo 10. Března nastavovač jsem dával nový a rozvody jsem přitom také aretaval, jaký rozdíl těch stupňů v naměřených hodnotách by měl být správný? požadovanou hodnotu to chce 10 stupňů a mě to skáče mezi 10,4 -10,7 stupňů. V 27. 2. 2025 na 20:04, Mirek_golf napsal: Kouknout v diagnostice na nastavení úhlu váčky kolik je tam stupňů. Teď jsem si to sám seřizoval. Měl jsem pohnutou váčku kterou nastavuje nastavovač vačky na právě straně motoru Citovat
Mirek_golf Vloženo 10. Března Vloženo 10. Března To by mělo bejt OK ten rozdíl vs požadavek. A aretoval jsi i tu sací vačku přes to horní víko ventilů? Při dotahovani olejového ventilu? Citovat
Ondřej Nováček Vloženo 10. Března Vloženo 10. Března Aretoval jsem vše. kliku, vačku výfuk i sací přes tu dirku. Už fakt nevím po čem jít Citovat
Mirek_golf Vloženo 10. Března Vloženo 10. Března Nejspíš ko vačky. Ale jen jedna z mnoha možnosti Citovat
Ondřej Nováček Vloženo 10. Března Vloženo 10. Března Zase si říkám, že kdyby byly ko vačky tak by to asi hlásilo furt protože by časování bylo rozhozené. Žhavení mi zabliká párkrát až po ujetí cca 50 km, jinak chod motoru je luxusní, už jsem z toho zoufalej Citovat
Mareček1974 Vloženo 10. Března Vloženo 10. Března Zdravím, mne ukazuje adaptace váčky 0 max -0,24. Myslím že to ukazuje moc do mínusu a proto to ukazuje chybu. Přestavovač váčky vám ukazuje jaké hodnoty skutečnou a požadovanou? Od do myslím. Citovat
Mirek_golf Vloženo 10. Března Vloženo 10. Března -1.86 nebude hrozná hodnota. Mně ukazuje +2.77 a nic mi to nesvítí. Ja se taky potřebuju dostat do mínusu a nechce se tomu. 😄 Citovat
Ondřej Nováček Vloženo 11. Března Vloženo 11. Března Požadovanou to chce stálých 10 stupňů a skutečná skáče mezi 10,3 - 10.8 stupňů, měřeno na volnoběh. Při vyšších otáčkách se ten rozdíl naopak zmenšuje k těm 10 stupňům. Teď jde tedy o to jestli ta hodnota té adaptace vačky je moc v mínusu, co udělat proto aby se to zlepšilo? Znovu zkusit nastavit rozvody? Citovat
Mirek_golf Vloženo 11. Března Vloženo 11. Března Zkus znovu dat rozvody na přípravek. Ale povol ty kola jak se to opravdu má dělat. Někteří to jenom aretuji a nasadi řemen a napnou kladku Citovat
Ondřej Nováček Vloženo 11. Března Vloženo 11. Března Ještě se zeptám, jaké hodnoty ukazují vám co se týká toho přestavení vač. hř. sac. vent. Požadovaná hodnota a skutečná hodnota? a mění se vám to nějak při změně otáček? Máte taky stálou požadovanou hodnotu těch 10 stupňů? zkoušel jsem porovnat stejný motor ale v FL octavii a tam jsou tyto hodnoty viz. Foto a nevím co si o tom mám myslet Citovat
Ondřej Nováček Vloženo 11. Března Vloženo 11. Března Není tam ještě někde v diagnostice nějaké základní nastavení nebo vynulování hodnot toho přestavovače? Citovat
Mirek_golf Vloženo 11. Března Vloženo 11. Března Myslím není. Dá se udělat akorát test ,ale ten mi vychází OK, ale to neznamená že je ko Citovat
pavel83 Vloženo 3. Května Vloženo 3. Května Ahoj, mám ten stejný problém. Můžu poprosit o info, čím u tebe byla závada způsobena. Díky Citovat
Ondřej Nováček Vloženo 3. Května Vloženo 3. Května Ahoj, zatím nevyřešeno, mám to teď rozjeté, jestli se to podaří určitě dám vědět Citovat
Ondřej Nováček Vloženo 11. Června Vloženo 11. Června V 3. 5. 2025 na 14:32, pavel83 napsal: Ahoj, mám ten stejný problém. Můžu poprosit o info, čím u tebe byla závada způsobena. Díky Ahoj, podařilo se ti závadu vyřešit? Citovat
Ondřej Nováček Vloženo 1. Července Vloženo 1. Července V 3. 5. 2025 na 14:32, pavel83 napsal: Ahoj, mám ten stejný problém. Můžu poprosit o info, čím u tebe byla závada způsobena. Díky Ahoj, tak co podařilo se teda vyřešit? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.