Publikováno Listopad 30, 20213 r Dobrý den, nevíte někdo, jak klonovat originální SD kartu pro Amundsena? Chtěl jsem si ji koupit, ale stojí přes 5000 Kč, což je zločin.
Listopad 30, 20213 r ebay https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_nkw=skoda+amundsen+sd+card&_sacat=0&_sop=15
Prosinec 1, 20213 r @jozo12353 klonování není tak jednoduché, chce to "speciální" kartu, kde jde měnit cid kód a potom teprve klonovat. Jednoduší je koupit už upravenou kartu třeba na Aukru, taky jsem ji pořídil nebo potom originál, ale ne přímo od Škodovky. např. MAPY GPS ŠKODA Amundsen MIB1/2 - EVROPA 2019 / 2020 Navigační SD karta | Aukro nebo Navigační SD karta ŠKODA Amundsen MIB - Evropa 2020 32GB - Škoda / Volkswagen - Audiocom.cz
Leden 10, 20223 r Zdravím, chcem vás požiadať o pomoc. Mám Kodiaq 2018 a s rádiom Amundsen a chcel som si aktualizovať mapy. Na stránke https://updateportal.skoda-auto.com/cs-cz/ som si podľa vin stiahol mapu, rozbalil na kartu, vložil do slotu 2 a spustil som nastavenie a dal aktualizovať mapy. Po chvíli mi napíše že mam vložiť správne data. Mapy na karte sú uložené tak ako to má byť. Neviem s tým prísť na poriadok. Viete mi poradiť? Ďakujem za pomoc
Leden 10, 20223 r Něco podobného jsem řešil u Karoqa s Columbusem. Použitá Micro SD karta nebyla Class 10. Když jsem vyzkoušel kartu Class 10, tak pak už bez problémů. Třeba bude stejný problém.
Leden 10, 20223 r před 2 minutami, libor12 napsal: Něco podobného jsem řešil u Karoqa s Columbusem. Použitá Micro SD karta nebyla Class 10. Když jsem vyzkoušel kartu Class 10, tak pak už bez problémů. Třeba bude stejný problém. Karta je pôvodná, original z auta, len som na ňu nahral nové mapy.
Leden 11, 20223 r @Ján Knapek Spíš nevím, proč jsi spouštěl aktualizaci map? Ta karta s podklady se načte sama, změnu poznáš jen podle verze map v infotainmentu. Nic jiného není potřeba dělat. Jestli se to takhle nechová, tak zformátovat kartu a zkusit nahrát mapy znovu. Ještě dodám, že do čtečky v autě musí být karta hw zamknutá. Upraveno Leden 11, 20223 r od l79
Leden 11, 20223 r Před hodinou, pabloescobar napsal: Zkus tu kartu pred nahranim novych map naformatovat v pocitaci. To som spravil ako prvé.
Leden 11, 20223 r před 24 minutami, l79 napsal: @Ján Knapek Spíš nevím, proč jsi spouštěl aktualizaci map? Ta karta s podklady se načte sama, změnu poznáš jen podle verze map v infotainmentu. Nic jiného není potřeba dělat. Jestli se to takhle nechová, tak zformátovat kartu a zkusit nahrát mapy znovu. Ještě dodám, že do čtečky v autě musí být karta hw zamknutá. Mapy su s roku 2017 je rok 2022 tak som chcel aktuálne mapy. V infoteimente sú stále mapy 2017. Všetky tieto operácie som už spravil ale bez pozitívneho výsledku.
Leden 11, 20223 r Nemyslel jsem, proč jsi aktualizoval mapy, to chápu, že člověk chce nové podklady (já aktualizuji 2x ročně), ale psal jsi, že jsi nahrál mapy na kartu a dal v autě aktualizovat. Tak jsem psal, že tohle není potřeba dělat, že se mapy načtou samy. Zkus jiný slot nebo kartu párkrát vyndat/zandat. Skoro hned by se mělo objevit hlášení, že karta obsahuje mapové podklady. Mě už jednou měnily čtečku, protože blbla. Nebo zkus jinou kartu třeba s hudbou, jestli ta čtečka funguje.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.