Návštěvník Vloženo 2. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2006 Ja sem hodim taky mensi fotecky co mam na aute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 2. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2006 Uz to tam mam dele a nic opravovat z toho nebudu. Nema to cenu a stoji to vela penez na tak stare auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 2. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2006 (editace) Ten zámek na kufru Ti někdo souložil? To je díra. Editováno: 2. Prosinec 2006, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Ten zámek na kufru Ti někdo souložil? To je díra. Jo jeto dira, ale ne takova jakou si predstavujes Ale me to neva. Mam auto tak spinave ze uz nevidim nic ve zpetnych zrcatkach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 5. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Mam auto tak spinave ze uz nevidim nic ve zpetnych zrcatkach Ty chceš trumfnout Krysaře, co? Pak hoď foto do svého tématu svý oktávky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Mam auto tak spinave ze uz nevidim nic ve zpetnych zrcatkach Ty chceš trumfnout Krysaře, co? Pak hoď foto do svého tématu svý oktávky. Jsou veci, ve kterejch nemam konkurenci, jsem v klidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Mam auto tak spinave ze uz nevidim nic ve zpetnych zrcatkach Ty chceš trumfnout Krysaře, co? Pak hoď foto do svého tématu svý oktávky. Jen co bude moznost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Ten zámek na kufru Ti někdo souložil? To je díra. Ten zamek kufru u starsich Octavii delali na Bosch-ak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davson Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Chlapi jedna otazka? mate tam alarm nebo aspon falesnou diodu? Vim ze to pro nektery machry co chtej auto ukrast neni prekazka ,ale pro ty debilky co tam lezou pro radio nebo bundu aby to potom mohli strelit ve frcu by to mohlo byt k odrazeni. Auto ktere houka je trochu napadne a lidi koukaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 9. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Já mám alarm, imobilizér, Construckt a strach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Já mám alarm, imobilizér, Construckt a strach. 1. je na neco pokud je dobrej, dalsi 3 jsou (temer) na nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 10. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Já mám alarm, imobilizér, Construckt a strach. 1. je na neco pokud je dobrej, dalsi 3 jsou (temer) na nic Jo, ale strach Ti nikdo nevezme. Dobrá volba je alarm s GSM modulem, pošle Ti SMS nebo zavolá. Siréna dnes nikoho nevzrušuje. Nejlepší je asi hlídání přes satelit.... Možností je dnes mnoho, ale falešná dioda to není to pravé ořechové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischanek9911 Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Stalo se mi to samé na straně řidiče včetně poškrábání páčidlem a poškodili i zámek 5-dveří (už jsem ho rozchodil). Stalo se to před Baumaxem v Dolních Chabrech. Asi jsem je vyrušil, protože se tam nedostali, jenn to poničili. Useknout ruku bez milosti, jinak si nedají pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hunter1 Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Do starý Š120 mi vlezli 3x feťáci co se schovávali před deštěm. Okinu mi zatím jen omlatil debil v tranzitu dveřma. A to tak že mi je nechutně promáčkl. Vím kdo to byl a jednou si na něm schladím žáhu. Mám alarm s pagerem ktery mam na nočním stolku a parkuju před barákem, ale stajně mam bobky jestli budu mít čim jet ráno do práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davson Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Koukam ,ze s timhle pocitem uleha asi vetsina z nas. Kdyz jsem koupil octu. a lidi mi zacali rikat jak moc se kradou tak mi moc dobre nebylo. No pak jsem se podival do statistiky Ministerstva vnitra a zjistil ze se kradou stejne jako kazde jine auto. Vyjimkou jsou snad jen nove 1.9 tdi. Ty jsou oblibene. Jinak s nenechavcema mam taky zkusenosti: BMW-2xautoradio, hlavne znaky,F.Mondeo-poklice,znaky a jine veci co jdou snadno sundat. Na octavce ZATIM jen sklicko vnejsiho zrcatka ktere mu prasklo a ja ho nasel o par metru dal pohozene a rozbyte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Mám alarm a zámek zpátečky, ale klidu mi to nedodalo ani trošku. I hloupý znak z víka kufru by člověka naštval a mrzel. Jsou to zlodějský potvory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 10. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Useknout ruku bez milosti, jinak si nedají pokoj. Stačilo by ty ruce sekat v zápěstí, ale připažené k tělu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malisss Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Tak i me dneska vybrali octu ... znicenej zamek na kufru a zmizelo mi symphony :-( a bylo to fakt rychly - vystoupim a jdu do bytu - za 5 minut se vracim a odjizdim v tom mi asi po kilometru prislo ze je tam nejaky ticho tak chci zapnout radio a ono tam neni :-( Po nahlaseni a nafoceni jsem to zkousel nejak rozebrat protoze mi svitilo svetlo v kufru - uz odstraneno - ale neprisel jsem na to jak se vymeni ta vlozka. a navod jsem tu taky nenasel. No snazil jsem se rozebrat na tom zamku co slo ale tu vlozku jsem nevyndal. Neporadi nekdo ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BAJTU Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 (editace) Taky jsem tak dopad.Tentokrát se mu to nepodařilo.Ale co bude příště??? Editováno: 29. Prosinec 2006, autor: BAJTU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Vy mi teda davate,Abych mel strach si koktu koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Vy mi teda davate,Abych mel strach si koktu koupit. To je fuk jestli kokta nebo jiné auto všechny se kradou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Dneska jsem přišel od vody k autu a čumím, benga. Auto co stálo vedle mně bylo nabořené jak cyp. Tak se mně ptali, jestli jsem něco neslyšel nebo neviděl. Nějaká kurva tomu vedle nabořila auto a ujela. A vzetý to teda bylo docela dost. Jsem rád, že nenabořil mně Lidi jsou mrdky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 Vcera jsem sel s malou z auta cca 7 vecer a zastavil me kluk a rika. Tady co parkujete (pred rodinymi domky na sidlisti) se behem tydne ztratily 3 auta, 2 Octavky a jeden Passat, tak si to poradne zamknete a dejte si pozor.... Nekdo ma objednavky na VW cars a asi musi do konce roku splnit jinak nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 30. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 Vcera jsem sel s malou z auta cca 7 vecer a zastavil me kluk a rika. Tady co parkujete (pred rodinymi domky na sidlisti) se behem tydne ztratily 3 auta, 2 Octavky a jeden Passat, tak si to poradne zamknete a dejte si pozor.... Nekdo ma objednavky na VW cars a asi musi do konce roku splnit jinak nevim... To se ti nebude dobře usínat. Kuvy jsou to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 Já mám alarm, imobilizér, Construckt a strach. 1. je na neco pokud je dobrej, dalsi 3 jsou (temer) na nic No já mám taky něco, hlavně rozlámaný zámek kufru a ten nebudu měnit, nefunguje a tak aspoń někudy se jim to komplikuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.