Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, jak je to s doděláním předních parkovacích senzorů a zadní parkovací kamery? Lze to ofiko? Díky

Na to je este asi skoro. Ale minimalne co sa tyka kamery, vela zavisi od typu a oznacenia radia. Skus cez nastavenia - info o systeme a tam by malo byt cislo dielu. Nie vsetky maju video cip, ako sme sa presvecili pri F3

• 3 měsíce později...
V 21. 1. 2022 na 1:30, Johny. napsal:

Zdravím, jak je to s doděláním předních parkovacích senzorů a zadní parkovací kamery? Lze to ofiko? Díky

Ofiko dodělat parkovací zadní kameru jde, prodává se normálně jako příslušenství na jejich eshopu viz odkaz..u F4 už to není jako u F3, kde kameru podporovaly jen některé. MIB3 infotaimenty zobrazují všechny kameru, viz popis v tom odkaze..mám to potvrzené emailem i ze škodovky, kdy jsem se na to dotazoval. Ovšem zatím je otázkou, jak by to bylo s nějakou neorigo kamerou, nebot k aktivaci té origo kamery se používá nějaký kod o kterém se píše i v tom popisu v odkaze..takže jak by to bylo s nějakou neorigo kamerou je zatím asi ve hvězdách, dokud do někdo nezkusí..:-)

https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/zadni-parkovaci-kamera-fabia-iv/p/6VE054634

• 1 měsíc později...
V 21. 1. 2022 na 1:30, Johny. napsal:

Ahoj, už jsi si nechal namontovat a nebo snad namontovál sám tu zadní parkovací kameru ?

• Autor

Nakonec jsem objednal nové auto s kamerou.

• 1 měsíc později...

Zadní neoriginální kameru jsem montoval tento týden a není to žádný problém. Použil jsem tuhle kameru https://www.zbozi.cz/vyrobek/stualarm-c-vw06a/ která pasovala přesně včetně konektoru pro osvětlení. pak stačí protáhnout kabel k rádiu a připojit 2 piny do konektoru. napájení kamery lze vzít vzadu přímo od motorku stěračů. Nakódovat pak rádio třeba pomocí Obdeleven, jako jsem to dělal já: V jednotce 5F Multimedia jít do Adaptace, function configuration rvc a povolit active_no_legal_screen.

3.jpg

4.jpg

5.jpg

8.jpg

10.jpg

12.jpg

13.jpg

16.jpg

18.jpg

20.png

21.png

22.png

23.jpg

Upraveno od Filas2022

@Filas2022 krásná práce, a kufr jde přes tohle stále otevírat ? a ty piny do rádia, to jsou tyhle dva viž šipka na obrázku ?

18.jpg.746779b835e4f711b696806ab75bfe2d.jpg

Upraveno od ski1961

🤮

• 2 měsíce později...
  • Autor

To chces takhle prijit o zaruku u novyho auta kvuli kamere 😃

• 5 měsíců později...

Zdravím, mám dodělanou zadní parkovací kameru v origo servise. Cena 12 tis. Jen se mě moc nepozdává kvalita obrazu. Nikde jsem nenašel třeba rozlišení té kamery nebo tak. Má ji někdo taky dodělanou? 

Vyhozené peníze, protože kvalita obrazu není kvalitní a nic s tím neuděláš.

V 17. 10. 2022 na 1:28, Johny. napsal:

To chces takhle prijit o zaruku u novyho auta kvuli kamere 😃

Jedině originál v AS. Pak nebude problém se zárukou ani s kvalitou obrazu a všeho. Ovšem bude to stát pár zlatých. Nicméně budeš spokojen. Já ji mám ve Scale a jsem s tím maximálně spokojen. 

@Vojta.MM no ale on přece píše, že ji má montovanou v AS, tedy origo kamera, čínu mu tam určitě za 12 tis. nedali a jak píše není spokojen...

Musím někde porovnat, na jednu stranu jsem rád že tam je, ale ...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.