sevcikvlast Vloženo 27. leden 2022 Sdílet Vloženo 27. leden 2022 Prosím o radu. Na infotainmentu Bolero používám CarPlay s iPhone 11. Vše funguje perfektně, pouze při hovoru se sporadicky stává, že se zasekne zvuk. Já volaného neslyším, on mě ano. Jedinou cestou, jak to opravit je během hovoru přepnout na telefonu hlasitě/carplay/hlasitě/carplay. Poté opět hovor jde bez problému. Tento problém zaznamenali i ostatní kolegové z práce, kde jezdíme všichni s O3FL a máme stejné infotainmenty. Kolega, který má Karoq, tak má ten samý problém. Je nějaké řešení, jak tento nešvar opravit? Díky moc za každou konstruktivní radu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koutasek Vloženo 13. Únor 2022 Sdílet Vloženo 13. Únor 2022 Ahoj, také by mě zajímalo čím to je, také mam O3FL a dělá to úplně to samé, mám teda iPhone X. Ale zdá se mi, že se to víc ''zasekává'' když volám na android, ale možná je to jen náhoda, že na iOS se to nikdy nestalo. Díky za případně tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Simon Vloženo 16. Červen 2022 Sdílet Vloženo 16. Červen 2022 Dobrý den, našli jste nějaké řešení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kouba88 Vloženo 9. Dubna Sdílet Vloženo 9. Dubna Dobrý den, podařilo se problém někomu vyřešit? Pokud ano, prosím, o více informací. Děkuji 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tanker Vloženo 9. Dubna Sdílet Vloženo 9. Dubna Mám stejný problém, chtěl jsem najít info zda to vyřeším bez škodovky. Řešil někdo? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 9. Dubna Sdílet Vloženo 9. Dubna nevim jeslti to pomuze, ale u AA mam zakazany pouzivat telefon, a pouzivam ho pres vestavenou HF. Netusim, jeslti tohle jde u CA nastavit taky - zakazat opravneni telefon u aplikace CA? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tanker Vloženo 10. Dubna Sdílet Vloženo 10. Dubna Bohužel tuto možnost nemám. Každopádně děkuji moc za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.