tom4k7 Vloženo 4. Únor 2022 Sdílet Vloženo 4. Únor 2022 (editace) Zdravím, mám ve své Scale dvojitou podlahu a pokud ji nastavím do dolní polohy, zadní část nedoléhá k sedačkám a vzniká zde poměrně velká škvíra. Vždy jsem měl za to (alespoň z různých videí a fotek), že to krásně lícuje. V mám případě do tohoto prostoru prostrčím klidně prsty. Je to podle mých fotek normální stav, nebo to máte jinak? Díky :) Editováno: 4. Únor 2022, autor: tom4k7 upload fotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 5. Únor 2022 Sdílet Vloženo 5. Únor 2022 Podla mna to inak ani sediet nebude. S to som si ani neuvedomil, ze to ide dat aj dole na podlahu. Ja mam samovyrobu, no skusim to pozriet, ci ide aj dole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 5. Únor 2022 Sdílet Vloženo 5. Únor 2022 csabacu máš někde popis a rozměry té samodomo dvojité podlahy??? Docela by mě to zajímalo 😉 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 5. Únor 2022 Sdílet Vloženo 5. Únor 2022 Zial nie, uz pytali viacery, musim premerat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.