Publikováno Únor 15, 20223 r Ahoj, mam na zadnych dverach detske tienidla. Kazde je pripevnene dvomi prisavkami. Ked som dnes chcel prisavky dat dole (rano bolo -1°C) Nesla jedna prisavka. Az ked sa mi to podarilo ostal po nej maly kruzok ciernej gumy. Ako to dat dole? Mate s tym niekto skusenost? Vopred ďakujem.
Únor 18, 20223 r Když už odstraňovat nechanicky, asi by bylo lepší toto: https://www.alza.cz/electrolux-skrabka-na-sklokeramicke-desky-e6hue102-d2905260.htm Nicméně pozor na folie/tónování.
Únor 18, 20223 r Autor Ďakujem. Akonáhle sa mi vráti auto zo servisu tak to vyskúšam a dám sem vedieť.
Únor 18, 20223 r Před hodinou, jarv napsal: Pro mě překvapivě toto umí "promazávač" WD-40 ve spreji. Protože to není překvapivě prioritně všemocný promazavač, ale "suché" čistidlo 😀
Únor 20, 20223 r Autor Ahoj tak som sa dostal k riešenie tohto môjho problému. Použil som samostatne riedidlo (NIČ), samostatne WD40 (NIČ). Tak som začal kombinovať a zabralo nasledovné: 1. naniesol som WD40 počkal som asi minútu a zotrel som 2. naniesol som riedilo a počkal som asi minútu 3. potom som zobral obyčajnú žiletku a jemne úplne tupím uhlom som začal brať pomaly po vrstvách. 4. Keď už ostal povrch zoškrabaný a suchý, tak som opäť naniesol riedidlo a opäť oškrabával. 5. Keď už ostala len priehľadná vrstva naniesol som riedidlo a leštil donemoty kým to celé zliezlo. POUČENIE: Aj keď prísavky sami od seba nespadnú (čo človeka vytáča) treba ich občas odlepiť a okno pretrieť. Na FOTO sú prísavky po odtrhnutí. Upraveno Únor 20, 20223 r od Andynator
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.