Bizo Vloženo 24. Únor 2022 Sdílet Vloženo 24. Únor 2022 Ahoj všem, prosím o radu, na zpětném zrcátku SII mi odpadl konektor vyhřívání skla zrcátka. Díval jsem se na nový náhradní díl (4F0857536AH) a při pohledu na cenu jsem se zhrozil (cena kolem 8tis). Nemáte někdo zkušenosti, zda lze konektor přiletovat zpátky? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 24. Únor 2022 Sdílet Vloženo 24. Únor 2022 objednej u BMV objednaval jsem ho tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bizo Vloženo 24. Únor 2022 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2022 Mě by hlavně zajímalo, co na tom stojí 8t... Nebudeš mít číslo náhradního dílu? Na zrcátku zezadu je logo Audi, bude to sedět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hubáč Vloženo 15. Listopadu Sdílet Vloženo 15. Listopadu Zdravím chlapy, taky se mi utrhl jeden z konektorů, ale nevím jestli to je k vyhřívání nebo něčemu jinému.. jsou to dva stejný konektory vedle sebe , velký a mají růžovou buzirku, naměřil jsem v nich 5v a ten proud je tam pořád i když to vypnu, pak tam je druhý konektor a ten je vodotěsný z něj vedou dva kable a končí má krajích zrcátka, v těch jsem nenaměřil nic, ale když jsem zkusil propípat tak jsem naměřil že nejsou nikde přerušený.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.