Pavel Rybář Vloženo 25. Únor 2022 Sdílet Vloženo 25. Únor 2022 Ahoj, hodlám ve svém S3 Sportline nahradit, jak by řekl pan prezident, popelníček za phonebox. Nechce se mi kupovat uplně novej, ale koupit nějaký demont. Můj dotaz zní, pokud koupím jakýkoliv, půjde přehodit ty zašupovací dvířka za ty co tam teď mám? Sportline má totiž Carbon decor, který jsem na bazoších nikde neviděl... Dík předem za info PR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 25. Únor 2022 Sdílet Vloženo 25. Únor 2022 Jde to prehodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michaltvr Vloženo 26. Únor 2022 Sdílet Vloženo 26. Únor 2022 (editace) Ten nápad se mi taky zamlouvá. Ještě je důležitá věc -zapojení. Jedna věc je propojení auta a boxu pro bezdrátové nabíjení. A druhá pro mě důležitější, jestli se nějak i přenáší signál z a do auta? Je tam na to nějaká příprava? Editováno: 26. Únor 2022, autor: Michaltvr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 2. Březen 2022 Sdílet Vloženo 2. Březen 2022 To je ale pecka to bezdrat nabijeni jen se mi tam tel nevejde :( takze k nicemu. Mam Galaxy S10+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 2. Březen 2022 Sdílet Vloženo 2. Březen 2022 Stím bezdratovým nabíjením je jen problém pořád to nabijí v kuse když je tam telefon a přehřívá se to.. aspoň že to nemam v autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.