Přejít na obsah

Řízení-něco cvaká 1.8 RS

Albert

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Mám úplně stejný problém a na 100% je to v hřebenovém řízení.Mechanik říkal,že je nutná výměna,ale je to hodně velká investice.Mám najeto 102000km a to se mi zdá

hodně brzy na výměnu!Může mi někdo poradit prosím?

Škoda Octavia combi 1.9TDI 81Kw r.v.2001

Editováno: , autor: ZEZA
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co uložení stabilizátoru - neni to ono? To dělá cvakání při zatáčení, brždění a akceleraci. Pokud by to bylo ono - KUPTE POUZE ORIGINÁL ŠKODA - KOUPÍTE-LI NEORIGO ŠKODA TAK UŠETŘÍTE 2 - 3 STOVKY ZA KUS, ALE ZA 2 MĚSÍCE TO BUDE CVAKAT ZNOVU. Je to guma se sponou a origo škoda stojí cca 500 Kč 1 strana.

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Uložení stabiku(originál Škoda) jsem měnil v létě,ale je to určitě v řízení.Už jsem se na to díval.Uprostřed je ta vůle větší,než na krajích,což je asi logické. Je tam seřizovací šroub,ale nevím kolik ho můžu dotáhnout,abych nezničil servo.

Odkaz ke komentáři

Co uložení stabilizátoru - neni to ono? To dělá cvakání při zatáčení, brždění a akceleraci. Pokud by to bylo ono - KUPTE POUZE ORIGINÁL ŠKODA - KOUPÍTE-LI NEORIGO ŠKODA TAK UŠETŘÍTE 2 - 3 STOVKY ZA KUS, ALE ZA 2 MĚSÍCE TO BUDE CVAKAT ZNOVU. Je to guma se sponou a origo škoda stojí cca 500 Kč 1 strana.

mám ten samý problém, žádné kloubky, je to jak říkáš až dole, dva roky už na to kašlu-nic to nedělá nezhoršuje se to, jen si zvyknout-jde jen o ten blbej pocit, kdyby se tu o tom nepsalo tak už o tom ani nevím ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...