Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Čau. Když cukám volantem doleva doprava něco ťuká jako by do podlahy. Ze spodu auta to vypadá na řídící tyč v místě kde vchází do převodky řízení. Tam to cvaká? Co je to?

Vloženo

Myslím, že nejspíš to bude kloubek na spojovací (axiální) tyči řízení. Tyč je mezi čepem řízení a vlastním řízením. Dají se koupit celé i s čepem řízení v solidní kvalitě už od 900kč. Třeba u mně.... :D

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Mám úplně stejný problém a na 100% je to v hřebenovém řízení.Mechanik říkal,že je nutná výměna,ale je to hodně velká investice.Mám najeto 102000km a to se mi zdá

hodně brzy na výměnu!Může mi někdo poradit prosím?

Škoda Octavia combi 1.9TDI 81Kw r.v.2001

Editováno: , autor: ZEZA
Vloženo

Co uložení stabilizátoru - neni to ono? To dělá cvakání při zatáčení, brždění a akceleraci. Pokud by to bylo ono - KUPTE POUZE ORIGINÁL ŠKODA - KOUPÍTE-LI NEORIGO ŠKODA TAK UŠETŘÍTE 2 - 3 STOVKY ZA KUS, ALE ZA 2 MĚSÍCE TO BUDE CVAKAT ZNOVU. Je to guma se sponou a origo škoda stojí cca 500 Kč 1 strana.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Uložení stabiku(originál Škoda) jsem měnil v létě,ale je to určitě v řízení.Už jsem se na to díval.Uprostřed je ta vůle větší,než na krajích,což je asi logické. Je tam seřizovací šroub,ale nevím kolik ho můžu dotáhnout,abych nezničil servo.

Vloženo
Co uložení stabilizátoru - neni to ono? To dělá cvakání při zatáčení, brždění a akceleraci. Pokud by to bylo ono - KUPTE POUZE ORIGINÁL ŠKODA - KOUPÍTE-LI NEORIGO ŠKODA TAK UŠETŘÍTE 2 - 3 STOVKY ZA KUS, ALE ZA 2 MĚSÍCE TO BUDE CVAKAT ZNOVU. Je to guma se sponou a origo škoda stojí cca 500 Kč 1 strana.

mám ten samý problém, žádné kloubky, je to jak říkáš až dole, dva roky už na to kašlu-nic to nedělá nezhoršuje se to, jen si zvyknout-jde jen o ten blbej pocit, kdyby se tu o tom nepsalo tak už o tom ani nevím ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...