Crake Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Zdravím všechny, chtěl jsem se zeptat jestli náhodou nemáýte představu, jaký druh výškáčů by se dal zaměnit za ty původní ktere jsou z výroby? Nevyměňoval jste je už někdo? Ideální by bylo aby to slo bez uprav... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 a co je na tych vyskacoch zle? nic lepsie nenajdes ak nechces upravovat. nieco lepsie by si dosiahol vymenou aj stredobasov aj vyskacou s pouzitim vyhybky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Vejdou se tam snad všechny (velikost máš napsanou) co se prodávají v "komponentních sadách". Měnit jen výškáče nemá cenu, měnit za levnou "komponetní sadu" (do 1500kč, bez výhybek...) taktéž moc ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Stredobasy jsou uz vymeneny, ale vysky k tomu moc nejdou... Ani nevim jakej maj vykon... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mil4n Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Je hodne mala sance, ze si nejake stredobasy a nejake vysky na nejake vyhybce sednou. Vyhybka je celkem alchymie a navrhuje se vzdy pro konkretni vyskac a stredobas, i s prihlednutim na citlivost obou menicu. Menit pouze stredobasy nebo pouze vysky je dle meho nazoru hloupost. Muzes koupit samostatne vysky, ale neverim tomu, ze to bude hrat nejak slavne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 20. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 To jste mne tedy moc nepotesili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 A co sis tam dal za střeďák? nedělaj k tomu výšky (třeba jako komp. sadu)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 21. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Dal jsem tam na doporuceni ESX SE6.2W... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Možná bych zkusil http://www.audioland.cz/esx/esx-signum-sq6-2t.html ... ale kdo ví k jakýmu repru je výhybka navrhovaná, asi spíš "univerzál"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 9. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Pokud by nekdo chtel vedet jake repro tam dat aniz by se muselo zasahovat do konstrukce... tak max. prumer repracku je 40 mm a vyska 18 mm - meril jsem to suplerou a ted shanim ty repracky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hunter103 Vloženo 18. Březen 2022 Sdílet Vloženo 18. Březen 2022 Zdravím chcel by som sa spýtať či sa tu niekto pokúšal o výmenu výškových repro. Mám na mysli tie v stĺpikoch. Pre istotu priložím aj foto. Na internete som nenašiel žiadne repro. vyrábané priamo na fabiu 1. Podľa mojich výpočtov by celkový priemer aj s rámikom mal byt 40mm a maximálna hĺbka 16mm. Vie mi niekto poradiť výkonnejší model za rozumnú cenu tak aby som nemusel v aute nič zväčšovať ani vŕtať. Už som bol raz pri podobnom pokuse o výmenu ale repro bolo moc dlhé a nedal sa tam nasadiť ten plastový trojuholník. Odpíšte kto viete najlepšie z vlastnej skúsenosti. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.