Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím všechny, chtěl jsem se zeptat jestli náhodou nemáýte představu, jaký druh výškáčů by se dal zaměnit za ty původní ktere jsou z výroby? Nevyměňoval jste je už někdo? Ideální by bylo aby to slo bez uprav...

Vloženo

Vejdou se tam snad všechny (velikost máš napsanou) co se prodávají v "komponentních sadách". Měnit jen výškáče nemá cenu, měnit za levnou "komponetní sadu" (do 1500kč, bez výhybek...) taktéž moc ne...

Vloženo

Je hodne mala sance, ze si nejake stredobasy a nejake vysky na nejake vyhybce sednou. Vyhybka je celkem alchymie a navrhuje se vzdy pro konkretni vyskac a stredobas, i s prihlednutim na citlivost obou menicu. Menit pouze stredobasy nebo pouze vysky je dle meho nazoru hloupost. Muzes koupit samostatne vysky, ale neverim tomu, ze to bude hrat nejak slavne...

• o 3 týdny později...
Vloženo

Pokud by nekdo chtel vedet jake repro tam dat aniz by se muselo zasahovat do konstrukce... tak max. prumer repracku je 40 mm a vyska 18 mm - meril jsem to suplerou a ted shanim ty repracky...

• o 12 let později...
Vloženo

Zdravím chcel by som sa spýtať či sa tu niekto pokúšal o výmenu výškových repro. Mám na mysli tie v stĺpikoch. Pre istotu priložím aj foto. Na internete som nenašiel žiadne repro. vyrábané priamo na fabiu 1. Podľa mojich výpočtov by celkový priemer aj s rámikom mal byt 40mm a maximálna hĺbka 16mm. Vie mi niekto poradiť výkonnejší model za rozumnú cenu tak aby som nemusel v aute nič zväčšovať ani vŕtať. Už som bol raz pri podobnom pokuse o výmenu ale repro bolo moc dlhé a nedal sa tam nasadiť ten plastový trojuholník. Odpíšte kto viete najlepšie z vlastnej skúsenosti. 

Ďakujem

Repro.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...