Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dobrý den,nevěděl by prosím někdo kde přesně u superba 3 naleznu relé žhavení ? Hlasí mi to chybu řídící jednotky žhavení a svítí kontrolka motoru i po vymazání naskočí zase brzy znova,tak bych ji zkusil prohodit za jinou...

Děkuji moc

• o 1 rok později...
Vloženo

ahoj take  mam trabl  s touto  jednotku,naivně sem si myslel že jednotka je na zhaviči č 3,tu sem vyměnil a problem přetrváva ,ted zjištuju  že  3 jen měři tlak válcu  .chyby vypíše znovu na všech valcich 1 2 3 4

• o 6 měsíců později...
Vloženo
V 22. 3. 2022 na 18:20, msdrive napsal:

Dobrý den,nevěděl by prosím někdo kde přesně u superba 3 naleznu relé žhavení ? Hlasí mi to chybu řídící jednotky žhavení a svítí kontrolka motoru i po vymazání naskočí zase brzy znova,tak bych ji zkusil prohodit za jinou...

Děkuji moc

Dobrý den, jak to dopadlo s tou jednotkou? Mám stejný problém, stačí jen vyměnit nebo musí nějak kódovat či přizpůsobovat přez VAG?

• o 1 rok později...
Vloženo (editace)

Ahoj, mám stejný problém... dnes jsem byl v servise (škoda) z diagnostiky údajně špatná jednotka řídící žhavící svíčky (č.dílu 04L907282B). 

Poznají na diagnostice přesně, že je problém s jednotkou nebo to můžou být i žhavičky? abych nevyměnil díl a problém tam byl pořád :)) 

objednat potom origoš díl za skoro 4000kč nebo stačí od Bosch za 1700kč.

po výměně musím ještě nějak upravovat přes VAG?

Díky za odpověď 

Editováno: , autor: Tom35
Vloženo (editace)

Špatná žhavička může teoreticky odpálit i jednotku. Ale jestli to píše jenom jednotku, tak by měly být svíce OK. Po výměně smazat závady.

Co to psalo za kód závady?

Editováno: , autor: lucky.jack
Vloženo

Tak dnes jsem odjizdel z prace a trochu to zakuckalo (teplota -1) v pondeli bych mel vymenit jednotku(rele) 🤔 tak snad to bude jen to... Kdyz to zaskytalo 🙂

• o 3 měsíce později...
Vloženo
V 22. 3. 2022 na 21:25, Stanson napsal:

E-box v mot. prostoru

R6 ridici jednotka casove automatiky zhaveni -J179-

20220322_212212.jpg

Neviete mi prosím vás poslať popis tých relé, ktoré je na čo. Ďakujem 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...