tomáš255 Vloženo 24. Březen 2022 Sdílet Vloženo 24. Březen 2022 Ahoj, chtěl bych u Ovce z roku 2018 1,6 tdi 85 KW zaměnit jednohmotu za dvouhmotu. A to kvůli vibracím, které má podlě mě na svědomí jednohmota. Chci se zeptat, zda to někdo dělal a pokud ano, co použil za díly. Případně nezkoušel někdo zaměnit 6 kvalt místo originálního 5. Díky za postřehy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 29. Březen 2022 Sdílet Vloženo 29. Březen 2022 To nelze, šlo to jen u OII kde se v 1.6 dělali oboje verze. Snad jedině jestli má golf u 1.6 6q dvouhmotu, tak by jsi musle shánět díly na golfa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poutník Vloženo 22. Červen 2022 Sdílet Vloženo 22. Červen 2022 Zdravím všechny, řešil někdo výměnu jednoduchého setrvačníku u 1.6 TDI DGTE (5 rychlosti, manuál) za dvouhmotový? Mám auto 1,5 roku, ale stále si nemohu zvyknout na ten hrubší chod a taky vibrace. Jinak s nim nemám problém a úplně vyhovuje požadavkům rodiny😉. Našel jsem, že by to měl být typ 03L105266BT. Zřejmě se dával do Golfa. Díky moc za případný tip! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 22. Červen 2022 Sdílet Vloženo 22. Červen 2022 Tu máš o tom vlákno... https://forum.skodahome.cz/topic/160570-záměna-jednohmoty-za-dvouhmotu/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poutník Vloženo 22. Červen 2022 Sdílet Vloženo 22. Červen 2022 Ahoj, nějakou dobu taky řeším to samé, teď jsem dal dotaz a dostal jsem link na tvoje vlákno. Kdybych se k něčemu dopracoval, dam vědět. Hodně zdaru v hledání🤙 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Červen 2022 Sdílet Vloženo 22. Červen 2022 Témata sloučena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.