havlos11 Vloženo 28. Březen 2022 Vloženo 28. Březen 2022 Zdravim, chci se zeptat, kdyz jsem provedl nastaveni dle navodu, tak motor po startu kuckal a zanedlouho chcipl. ale kdyz jsem vule nastavil na dotek, tak motor bezel ale ozyvalo se sramoceni nebo cvakani spise. asi budu muset vymenit hydra, co_? Citovat
DušanV Vloženo 28. Březen 2022 Vloženo 28. Březen 2022 (editace) Já jsem doposud žil v domnění, že poslední motor u Škodovek, kde se nějaký způsobem ručně nastavovali a seřizovali vůle ventilů, byla Felicie se škodováckým motorem OHV? Ono je to nějak jinak? Ptám se obzvláště, když tvrdíte, že jste u Fabie již nějak tu vůli u 1.4 Mpi nastavoval a já byl přesvědčený, že Fabie od začátku výroby měla motory 1.4 Mpi již jen s tzv. hydroštely. To jste dělal podle servisní příručky, ptám se čistě ze zajímavosti? Editováno: 28. Březen 2022, autor: DušanV Citovat
havlos11 Vloženo 29. Březen 2022 Autor Vloženo 29. Březen 2022 Zdravim, mate pravdu. menil jsem hlavu a proto jsem provedl zakladni nastavemi ktere je uvedeno v SM. Citovat
DušanV Vloženo 30. Březen 2022 Vloženo 30. Březen 2022 (editace) Jo, už Vás chápu, aspoň jsme si to vyjasnili. A jinak motor to kuckání, nebo naopak šramocení dělá pořád, nebo se to už tzv. usadilo? Editováno: 30. Březen 2022, autor: DušanV Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.