Mitry Vloženo 30. Březen 2022 Sdílet Vloženo 30. Březen 2022 Ahoj lidi, mám poslední dobou problém s Cantonem. Jedná se o Octavii 3 2013 s navigací Columbus. Hudbu přehrávám přes bluetooth a u některých písniček mi chrčí snad všechny reproduktory nezávisle na hlasitosti. Zkoušel jsem balance a fader, ale ať dám bod kamkoliv, tak tam chrčí. Zkoušel jsem nastavovat různě basy, středy i výšky, restartovat Columbus, ale bez výsledku. Kde hledat problém? Může mi mobil nebo chytré hodinky rušit signál k reproduktorům? Někde chyba v kabeláži? Výměnou reproduktorů si nepomůžu, protože mi přijde divné že problém se jeví všude. Děkuji za případné odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 30. Březen 2022 Sdílet Vloženo 30. Březen 2022 (editace) Zkusil bych poprosit někoho z okolí, aby to napíchnul na diagnostiku, jestli nebude něco napsané v ní. Každopádně pokud to dělá takhle plošně, tak bych odhadoval, že to bude problém se zesilovačem (pod sedačkou řidiče) Editováno: 30. Březen 2022, autor: Krosta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 31. Březen 2022 Sdílet Vloženo 31. Březen 2022 Tak začni tím, že zkusíš jiný zdroj hudby než BT - rádio, SD kartu. Pokud to přestane dělat, víš, že problém není v Cantonu. Pokud nepřestane, pak je to problém Cantonu. Pomohla by nahrávka toho chrčení. Odpálené repráky to podle mě být nemůžou, protože předpokládám, že i Canton má to debilní eurohujerské omezení max hlasitosti, které nedovolí jít na limit reproduktorů. Zesilovače většinou přestanou hrát úplně, pokud je v nich něco špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel.kert Vloženo 27. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2022 Mám úplně stejný problém, v horku občas chrčí repro nezávisle na zdroji zvuku, USB / Rádio / bluetooth Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 23. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2022 Takže v 5F ani v 47 žádná chyba? To je divný, protože první co by mě napadlo, že by byl nějaký problém s MOSTem ("optický kabel"), ale pokud si dobře pamatuji, tak by to mělo vykazovat chybu. Jestli teda spíš zesilovač není vadný sám o sobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.