RomanSup Vloženo 1. Duben 2022 Sdílet Vloženo 1. Duben 2022 (editace) Zdravím před 2 měsíci jsem na svém superb nechal vyčistit DPF Filtr, byli mi vyměněny senzory tlaku, vše bylo ok, teť my začala vyskakovat kontrolka motoru, vrtulník auto jede normálně vypaluje jak, má, mechanik mi řekl že chyba ukazuje katalyzátor, nemá nikdo stím zkušenost chybu vymažeme a po pár dnech opět vyskočí. Díky za info Editováno: 2. Duben 2022, autor: RomanSup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 1. Duben 2022 Sdílet Vloženo 1. Duben 2022 Což napsat kódy chyb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Duben 2022 Sdílet Vloženo 1. Duben 2022 A také upravit název tématu tak, aby odpovídal probíranému problému! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanSup Vloženo 2. Duben 2022 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2022 před 23 hodinami, Clerfayt napsal: Což napsat kódy chyb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.