superb18 Vloženo 13. Duben 2022 Sdílet Vloženo 13. Duben 2022 Dobrý den, obracím se na zdejší komunitu s “problémem”, který neumím vyřešit. Sup 2011, Columbus a pod sedadlem spolujezdce BT jednotka 7P6 035 730, iPhone 12 Pro Max. Po každém zapnutí klíčku se telefon automaticky připojí přes BT k rádiu, což je v pořádku. Ale zároveň se připojí i k BT přehrávači hudby, což zapříčiní, že veškeré upozornění z telefonu jdou do rádia, potažmo do repráků v autě. Pokud jsem měl v autě předchozí BT jednotku 3 řady, tak se připojený telefon musel k přehrávači hudby připojovat přes menu v maxidotu. Tady pokud v menu maxidotu odpojím BT přehrávač hudby, odpojí se celý telefon od systému auta. Věřím, že to nějak vyřešit jde, protože s předchozí BT jednotkou to fungovalo, jak jsem chtěl, ale tady jsem v koncích. Pokud by někdo věděl, jak to vyřešit třeba přes VCDS, dejte prosím vědět. Děkuju a přeju spoustu šťastných kilometrů s vašimi krasavci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 13. Duben 2022 Sdílet Vloženo 13. Duben 2022 (editace) A nemáš to náhodou v nastaveniach mobilu? Keď sa pripojíš na BT, tak potom v nastaveniach BT vyberáš funkcie (Hovory, Zvuk, Prístup ku kontaktom, atď.). Editováno: 13. Duben 2022, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superb18 Vloženo 13. Duben 2022 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2022 Právě, že nic ohledně hudby a zvuků v nastavení BT v telefonu není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shreek Vloženo 11. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2022 Zdravím vás, mám Superba II, s Columbusem, s BT jednotkou, která je schopna sparovat mobil jen k telefonování, ale chtěl bych jednotku, aby dokázala i přehrávat hudbu s mobilu (např. Spotify), mohl by někdo poradit číslo této jednotky, za kterou vyměnit??? Díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 11. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2022 Myslím, že by měla být vhodná jakákoliv s číslem dílu 3C8 035 730 a indexem A až E. Tyhle jednotky by měly podporovat všechny funkce, ale asi potřebují samostatnou GSM anténu. Je možné, že to bude fungovat i bez ní, ale asi nepůjde režim vzdálené SIM karty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jinec Vloženo 14. Května Sdílet Vloženo 14. Května Poradí mi někdo proč Columbus RNS 510 při připojení přes jednotku bluetooth neukazuje na displeji názvy skladeb pouštěné z telefonu? Jednotka je 7p6035730c / SW0440 / HW-H05 / model - UHV Něco je špatně nastavené nebo to ta jednotka prostě neumí? Díky za rady a odpovědi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.