kláca Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 docela diskuze tady :-))) Já bych řek, že na úrovni @kláca : nj, já, my jsme se vlastně ''viděli'' i v Milovicích... aha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 ještě štěstí, že vim o co tu jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 ještě štěstí, že vim o co tu jde tak vidiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 ještě štěstí, že vim o co tu jde tak vidiš si piš a odpoledne budu vědět jestli pro tebe mám 6Q0 nebo 6Q1 pardón za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 tak mi pak dej okamžitě vědět!!! , na OT kakám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 mi to připomělo páteční větu: "protože na mě koukáte a chce se mi kakat" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 mi to připomělo páteční větu: "protože na mě koukáte a chce se mi kakat" , tak jak už víš?? dělej nebo stebe pokakám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Mě se teda nejvíc líbí ten FaF... a Alu křídlo na střechu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Mě se teda nejvíc líbí ten FaF... a Alu křídlo na střechu!!! Jiříku honem za maminkou ať ti dá paralen a studenej zábal, to musíš vypotit. V pátek se stavím a dám ti síťovku pomerančů......vitamíny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 a ještě nějaký prahy... ale takový ty s tím nádechem... protože ty hladký... to není ono... a jaký dáme kola??? 14" budou stačit... nějaký krásný poklice a bude tjuning ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 a ještě nějaký prahy... ale takový ty s tím nádechem... protože ty hladký... to není ono... a jaký dáme kola??? 14" budou stačit... nějaký krásný poklice a bude tjuning ne? jo a nádech na střechu a chróm, toho co nejcíc a obrovskej nápis na zadní okno Rychle a zběsile, no fear přes celej bok a na haupnu obrovský žlutý nike Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 a nádechy na zadní dveře a haubnu!!! (BObík má asi rozbytý icq...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Jsem viděl mrdový poklice který vypadaj jako paprskáče s brzdovýma kotoučema brembo, fakt bombice - to se bude hodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 jo to se bude hodit... ty jsoou fakt mrdooozní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.