Listopad 29, 200618 r docela diskuze tady :-))) Já bych řek, že na úrovni @kláca : nj, já, my jsme se vlastně ''viděli'' i v Milovicích... aha
Listopad 29, 200618 r ještě štěstí, že vim o co tu jde tak vidiš si piš a odpoledne budu vědět jestli pro tebe mám 6Q0 nebo 6Q1 pardón za OT
Listopad 29, 200618 r mi to připomělo páteční větu: "protože na mě koukáte a chce se mi kakat" , tak jak už víš?? dělej nebo stebe pokakám
Listopad 29, 200618 r Mě se teda nejvíc líbí ten FaF... a Alu křídlo na střechu!!! Jiříku honem za maminkou ať ti dá paralen a studenej zábal, to musíš vypotit. V pátek se stavím a dám ti síťovku pomerančů......vitamíny
Listopad 29, 200618 r a ještě nějaký prahy... ale takový ty s tím nádechem... protože ty hladký... to není ono... a jaký dáme kola??? 14" budou stačit... nějaký krásný poklice a bude tjuning ne?
Listopad 29, 200618 r a ještě nějaký prahy... ale takový ty s tím nádechem... protože ty hladký... to není ono... a jaký dáme kola??? 14" budou stačit... nějaký krásný poklice a bude tjuning ne? jo a nádech na střechu a chróm, toho co nejcíc a obrovskej nápis na zadní okno Rychle a zběsile, no fear přes celej bok a na haupnu obrovský žlutý nike
Listopad 29, 200618 r Jsem viděl mrdový poklice který vypadaj jako paprskáče s brzdovýma kotoučema brembo, fakt bombice - to se bude hodit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.