Publikováno Duben 15, 20223 r Zdravím Vás, mám cca. 14 dní novou fobii 4 v 70 kW motorizaci. Najeto zatím jen necelých 250 km. Všiml jsem si, že když jedu o zatáčky nebo po kruhovém objezdu, tak se jakoby zesílí zvuk motoru. Po srovnání volantu se hluk sníží do "normálu". Přijde mi, že to jakoby o něco dře nebo jak to popsat. Setkal jste se s tím někdo?
Duben 16, 20223 r Pozoruji tento zvuk u mojí Scaly 1,0 Evo 70kw taky. Jízda po kruhaci třeba. Ale ne úplně výrazně, běžný uživatel si ničeho nevšimne. Vypadá to, jak kdyby hnací řetězec měl najeto 500 tkm a vůle v ložiskách. Auto od nova a teď mám 10 tkm.
Duben 16, 20223 r Autor Takže mám řešit servis nebo počkat až na tom najedu více? Přijde mi, že to musí být venku slyšet hlasitěji, což mi moc přirozené nepřijde ...
Duben 18, 20223 r Jestli to máš slabě jako já, tak bych nic neřešil, bude to vlastnost. Co se tam přesně děje netuším. 1,4 TDI mi po 400 tkm začala vydávat změny zvuku v zatáčkách a na horizontech. Tady je to od nova. Nové převodovky taky triskaji, je to vyrobené s většími vulemi mazané ridsim olejem.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.