JirikHL Vloženo 19. leden 2023 Sdílet Vloženo 19. leden 2023 @stafa Korekci laku jsi neřešil? A drží to i tak dobře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 19. leden 2023 Sdílet Vloženo 19. leden 2023 @JirikHL Korekcia bola 1-kroková DA leštičkou AutoFinesse DPX +Rupes DA medium pad +Rupes DA Fine polish... Predtým pucung Carpro Lift, Descale, TarX, IronX, Reset, clay pomocou clay towel, odmastenie Gyeon Prep... Všetko tak, ako vidíš - na záhrade pod stanom... 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 19. leden 2023 Sdílet Vloženo 19. leden 2023 Jop, a aby som nezabudol... Carpro vyhodilo na trh Release - je to quick detailer určený priamo na ochranu čerstvo nanesenej keramiky počas jej vytvrdzovania - teda si na záhrade napatláš keramiku, postriekaš týmto, preprdneš hadrem a môžeš hneď veselo jazdiť aj po daždi... Radikálny posun k rozšíreniu home made detailingu... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 19. leden 2023 Sdílet Vloženo 19. leden 2023 před 4 hodinami, stafa napsal: @JirikHL Korekcia bola 1-kroková DA leštičkou AutoFinesse DPX +Rupes DA medium pad +Rupes DA Fine polish... Predtým pucung Carpro Lift, Descale, TarX, IronX, Reset, clay pomocou clay towel, odmastenie Gyeon Prep... Všetko tak, ako vidíš - na záhrade pod stanom... Asi takto nejako... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romik85 Vloženo 19. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2023 Nechával jsem si auto když bylo nové kompletně ošetřit pro ochranu laku v profi dílně. Tehdy to stálo fakt hodně, teď mám auto už třetí rok a chtěl bych si to udělat sám. Jakou zkušenost máte z hlediska používání vosků a dalších ochranných prostředků na lak auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lendl Vloženo 20. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2023 Někdo takhle jezdí pravidelně no a nechá si auto napucovat a také si nechá udělat ochrannou vrstvu na lak auta. Je to super, ale když i to uděláte sám, tak budete vědět, že to máte opravdu poctivě a že je lak pořádně chráněný. Jelikož jsem fanda do aut a za lak na auto jsem si dost připlatil, tak jsem právě hledal možnosti jak si to udělat doma kvalitně a za rozumnou cenu. Z mého pohledu je velmi kvalitní ochrana laku auta keramika. Vydrží dlouho a dokáže lak auta ochránit dokonale. Mám doma i motorky a beru jak na auta, tak i motorky kosmetiku od halbich.cz konkrétně značku Korrek. Aplikace není složitá a nepotřebujete k tomu žádné profi vybavení. Díky tomu si dokážete ochranu na svém autě keramikou udělat klidně během pár minut. Sám budete vědět, že jste nevynechal žádný detail a že máte ochranu udělanou opravdu dokonale. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.