Publikováno Květen 30, 20223 r Ahoj, konečně je Supík doma. Jsem trochu pacient na opatrnost a chtěl bych proto dát kessy klíč do nějakého krytu či pouzdra. Klíč je po předchozím majiteli netknutý, tak bych to chtěl zachovat. Nějaké tipy?
Květen 30, 20223 r Ahoj, já mám přímo od škody a drží dobře a můžeš si tak vybrat jaké chceš prošití jestli černé nebo bilé nití… stejnak klíč moc nevyuživám.. mám ho totiž v kapse.
Květen 31, 20223 r Jj presne... Jedine Aliexpress,majú tam toho stovky druhov a za zlomok ceny čo u nás... Moja zbierka :-)
Květen 31, 20223 r Ja som tiež Platinum Member,ale s dopravou je to v pohode... Povedal by som že sa to zlepšilo tým VAT poplatkom (DPH) Niektoré objednávky mi prídu aj za 2-3tyzdne.Uz mi tovar prišiel aj za týždeň. Najviac som čakal asi 5tyzdnov Inak pohoda,ale záleží aj čo objednávaš,a odkiaľ,lebo niektoré položky už majú aj v EU skladoch...
Květen 31, 20223 r Používám z Aliexpresu už od února 2020 tuto klíčenku/obal, nosím na poutku u riflí nebo v kapse saka, či bundy. Mám na tom i klíč od domu, uvitř mám ten celoplastový klíček bez chromu, který je mnohem lehčí na nošení. Jedná se sice o dražší klíčenku/obal, ale kvalita je perfektní. Upraveno Květen 31, 20223 r od guest100
Leden 26, 20241 r ma niekto odporucanie na dobre puzdro na kluc - nie KESSY, klasicka vystrelovacka ... dik
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.