Side Assist - Elektrika - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Side Assist

Guppy

Doporučené příspěvky

Ahoj, při aktivaci funkce Side Assist vrací systém automobil zpět do pruhu? Tj. když se pokusím najet z připojovacího pruhu a jede vedle mne jiné auto v mrtvém úhlu, nedovolí mi systém dokončit odbočení? Nebo jen zavibruje volant, jako u starších verzí... Díky za případné info.

Editováno: , autor: Guppy
špatný obsah příspěvku
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

Já jsem spíš myslel Blind Spot Detect. Ale dotazem přímo ve ŠKODA CZ tato funkce pro Karoq FL není k dispozici a ani ji nelze objednat. Tak doufám, že až bude, tak ji půjde do auta doinstalovat. Zajímavé, že pro OCTAVIA objednat lze.......

Odkaz ke komentáři

V 20. 6. 2022 na 11:35, Guppy napsal:

Já jsem spíš myslel Blind Spot Detect. Ale dotazem přímo ve ŠKODA CZ tato funkce pro Karoq FL není k dispozici a ani ji nelze objednat. Tak doufám, že až bude, tak ji půjde do auta doinstalovat. Zajímavé, že pro OCTAVIA objednat lze.......

Rozšířit  

Blind Spot Detect tuto funkciu Karoq,Ateca PA,Thaos u SWA 2Q nema,odpovedat preco je to tak musi niekto kde sa o tom rozhoduje. Je moznost tu funkciu dorobit,pouzit data pre 2Q radar ktore Blind Spot Detect ma( surodenec Superbu od VW) a podla toho umiestnit spravne radar to znamena konektorom dnu nie von ako je aktualne namontovany.Pozicia Master a Slave sa nemeni.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...