Přejít na obsah

Vypínaná zásuvka se zapalováním

keras

Doporučené příspěvky

wirer díky. Zapojení elektriky a pojistek mám. Teď jsem se tomu ale nevěnoval. Na tátovej fábce je právě volnej slot v pojistkách kde je na 1 pin přívedeno +12V po zapnutí klíčků. Vyndá se pojistka na zapalovač, dá se do držáku nebo do fastonu a propojí se do toho volného slotu. Jednoduché. 

Musím vzít ten mulťák a proměřit. 

Přinejhorším to zlodějsky ukradnu z pojistky osazené. 

Pak sem dám návod. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 7 měsíců později...
Návštěvník

Chalani co by obnasalo dorobit 12v zasuvku do kufra v skode scala ked z vyroby tam nieje ? Budem v aute nosit autochladnicku v kufri tak ze by som nemusel tahat kabel z predu z 12v zasuvky  (nemam s tym problem ) ja len ak by to nejak jednoducho slo tak preco nie nie . 

Odkaz ke komentáři

Trošku OT, ale je velmi zábavné sledovat, jak každý chce přesně to, co nemá. Já například mám 12V kufru, ale použil jsem ji jednou a naopak bych hrozně potřeboval 12V u řidiče, kde (samozřejmě) není... Fakt by mě zajímalo, co k tomu škodovku vedlo! No a přemýšlím zase nad tím, jak ji natáhnout z kufru k řidiči :D 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník

ja osobne ju nepotrebujem staci mi ta co je pod laktovou opierkou vpredu ide mi len o to ze by som nemusel tahat kabel z přednej zásuvky du kufru . Z kufra tahat 12V predlzovak by bolo trochu divné :D

Odkaz ke komentáři

ak chces 12 V do kufra, tak musis kable tahat cez cele auto tak ci tak. akurat to budes mat schovane pod prahovou listou. napojit sa na volnu poziciu poistky, ukostrenie bud v spodnej casti A-stlpika alebo pozriet priamo v kufri. zasuvky sa daju kupit aj neorigo za 2-4€, origo budu asi podstatne drahsie

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...