Publikováno Červen 7, 20223 r Prosím neřešil jste někdo? Nedávno jsem dělal na F2. Udělalo se v pojistkovce jednoduché přemostění pojistky zapalovače. Nelze to zde udělat třeba kódováním? Popř. jak nejjednodušeji toto zapojit? Díky
Červen 8, 20223 r Autor Pojistku 52 přemostit kam? Je někde volný slot kde je 12V po zapnutí zapalování? 30ka je zapalování, ale osazená.
Červen 9, 20223 r Kodovanim neupravis, 12V zasuvka je napojena priamo na poistku. Multimeter a premerat. Alebo si vyrobit skusacku z 2 kablikov a ziarovky
Červen 9, 20223 r Autor Jo to je v pohodě, elektrice rozumím. Jen bych to třeba nemusel hledat. Že už to možná někdo řešil.
Červen 9, 20223 r riesil som toho dost ja, ale na F3. u mna v teme alebo na webe nejake cisla poistiek najdes....no rovno odporucam radsej dielensku prirucku na Scalu alebo spominany multimeter
Červen 9, 20223 r Autor wirer díky. Zapojení elektriky a pojistek mám. Teď jsem se tomu ale nevěnoval. Na tátovej fábce je právě volnej slot v pojistkách kde je na 1 pin přívedeno +12V po zapnutí klíčků. Vyndá se pojistka na zapalovač, dá se do držáku nebo do fastonu a propojí se do toho volného slotu. Jednoduché. Musím vzít ten mulťák a proměřit. Přinejhorším to zlodějsky ukradnu z pojistky osazené. Pak sem dám návod.
Červen 11, 20223 r Pokud ještě nemáš hotovo,tak pojistky na spínané napětí po zapnutí klíčku jsou 7,39,40,41,42,42,43,44,45,46.
Únor 3, 20232 r Chalani co by obnasalo dorobit 12v zasuvku do kufra v skode scala ked z vyroby tam nieje ? Budem v aute nosit autochladnicku v kufri tak ze by som nemusel tahat kabel z predu z 12v zasuvky (nemam s tym problem ) ja len ak by to nejak jednoducho slo tak preco nie nie .
Únor 3, 20232 r Trošku OT, ale je velmi zábavné sledovat, jak každý chce přesně to, co nemá. Já například mám 12V kufru, ale použil jsem ji jednou a naopak bych hrozně potřeboval 12V u řidiče, kde (samozřejmě) není... Fakt by mě zajímalo, co k tomu škodovku vedlo! No a přemýšlím zase nad tím, jak ji natáhnout z kufru k řidiči :D
Únor 4, 20232 r ja osobne ju nepotrebujem staci mi ta co je pod laktovou opierkou vpredu ide mi len o to ze by som nemusel tahat kabel z přednej zásuvky du kufru . Z kufra tahat 12V predlzovak by bolo trochu divné :D
Únor 4, 20232 r ak chces 12 V do kufra, tak musis kable tahat cez cele auto tak ci tak. akurat to budes mat schovane pod prahovou listou. napojit sa na volnu poziciu poistky, ukostrenie bud v spodnej casti A-stlpika alebo pozriet priamo v kufri. zasuvky sa daju kupit aj neorigo za 2-4€, origo budu asi podstatne drahsie
Únor 4, 20232 r stacilo mi precitat ze tahat kable cez cele auto a to ma utvrdilo ze to nepotrebujem . cize si vystacim len s prednou .
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.