keras Vloženo 7. Červen 2022 Sdílet Vloženo 7. Červen 2022 Prosím neřešil jste někdo? Nedávno jsem dělal na F2. Udělalo se v pojistkovce jednoduché přemostění pojistky zapalovače. Nelze to zde udělat třeba kódováním? Popř. jak nejjednodušeji toto zapojit? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 8. Červen 2022 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2022 Pojistku 52 přemostit kam? Je někde volný slot kde je 12V po zapnutí zapalování? 30ka je zapalování, ale osazená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 9. Červen 2022 Sdílet Vloženo 9. Červen 2022 Kodovanim neupravis, 12V zasuvka je napojena priamo na poistku. Multimeter a premerat. Alebo si vyrobit skusacku z 2 kablikov a ziarovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 9. Červen 2022 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2022 Jo to je v pohodě, elektrice rozumím. Jen bych to třeba nemusel hledat. Že už to možná někdo řešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 9. Červen 2022 Sdílet Vloženo 9. Červen 2022 riesil som toho dost ja, ale na F3. u mna v teme alebo na webe nejake cisla poistiek najdes....no rovno odporucam radsej dielensku prirucku na Scalu alebo spominany multimeter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 9. Červen 2022 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2022 wirer díky. Zapojení elektriky a pojistek mám. Teď jsem se tomu ale nevěnoval. Na tátovej fábce je právě volnej slot v pojistkách kde je na 1 pin přívedeno +12V po zapnutí klíčků. Vyndá se pojistka na zapalovač, dá se do držáku nebo do fastonu a propojí se do toho volného slotu. Jednoduché. Musím vzít ten mulťák a proměřit. Přinejhorším to zlodějsky ukradnu z pojistky osazené. Pak sem dám návod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 11. Červen 2022 Sdílet Vloženo 11. Červen 2022 Pokud ještě nemáš hotovo,tak pojistky na spínané napětí po zapnutí klíčku jsou 7,39,40,41,42,42,43,44,45,46. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 3. Únor 2023 Sdílet Vloženo 3. Únor 2023 Chalani co by obnasalo dorobit 12v zasuvku do kufra v skode scala ked z vyroby tam nieje ? Budem v aute nosit autochladnicku v kufri tak ze by som nemusel tahat kabel z predu z 12v zasuvky (nemam s tym problem ) ja len ak by to nejak jednoducho slo tak preco nie nie . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 3. Únor 2023 Sdílet Vloženo 3. Únor 2023 Trošku OT, ale je velmi zábavné sledovat, jak každý chce přesně to, co nemá. Já například mám 12V kufru, ale použil jsem ji jednou a naopak bych hrozně potřeboval 12V u řidiče, kde (samozřejmě) není... Fakt by mě zajímalo, co k tomu škodovku vedlo! No a přemýšlím zase nad tím, jak ji natáhnout z kufru k řidiči :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 4. Únor 2023 Sdílet Vloženo 4. Únor 2023 ja osobne ju nepotrebujem staci mi ta co je pod laktovou opierkou vpredu ide mi len o to ze by som nemusel tahat kabel z přednej zásuvky du kufru . Z kufra tahat 12V predlzovak by bolo trochu divné :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Únor 2023 Sdílet Vloženo 4. Únor 2023 ak chces 12 V do kufra, tak musis kable tahat cez cele auto tak ci tak. akurat to budes mat schovane pod prahovou listou. napojit sa na volnu poziciu poistky, ukostrenie bud v spodnej casti A-stlpika alebo pozriet priamo v kufri. zasuvky sa daju kupit aj neorigo za 2-4€, origo budu asi podstatne drahsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 4. Únor 2023 Sdílet Vloženo 4. Únor 2023 stacilo mi precitat ze tahat kable cez cele auto a to ma utvrdilo ze to nepotrebujem . cize si vystacim len s prednou . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.