Tindalos Vloženo 14. Červen 2022 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2022 Tak beriem tie 18" Bragy, v škode mi povedali, že to nevedia dodať ako komplet, a samotné pneumatiky tam mali dosť predražené, ale na disky mi dali celkom peknú zľavu. Keď mám v TP uvedené indexy na 18ky 91Y a dám tam 95Y (GoodYear Eagle F1 Assymetric 5 vs 6), bude to veľký rozdiel v spotrebe ? Lebo tie Assymetric 6ky sú podľa recenzií o niečo lepšie, ale neviem, či sa mi to oplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelInsi Vloženo 10. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2022 (editace) mám teraz 3000km s podvozkom Sportline a 18". Rozdiel oproti klasickému podvozku so 17" je pri jazde seriozne poznať. sportline s 18" je menej loď, aj keď proti môjmu predošlému autu stále vlnivý pohyb ktorý som pretým 13 rokov nepoznal. žiadne "mlátenie" na 18" nie je, jazdím rôzne cesty. znížený podvozok na pohľad nepoznať. Výška rovnej časti podbehu od zeme merané laserovým meračom pred zadným kolesom Style 2.0TDI 17" 239mm vs Style Sportline 1.5TSI 18" 216mm v nezaťaženom stave. Goodyear Eagle je dobrá voľba, Asymetric 5 som jazdil na predošlom aute 245/45R18 a aj teraz s O4 som dostal VEGY a Asymetric 5. Samozrejme sa priprav na vyšší hluk s 245/xxR18 oproti 205/xxR17. VEGY na animácii pri objednávke vyzerali dosť strašidelne - v podstate na celom obrázku bolo vidieť hlavne kolesá. V skutočnosti to tak nie je, sú veľmi decentné a dopĺňajú kombináciu black&white v ktorej je inak celé auto. Editováno: 10. Červenec 2022, autor: OpelInsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.