keras Vloženo 17. Červen 2022 Sdílet Vloženo 17. Červen 2022 Teď v těchhle vedrech se mi stalo, že se sám aktivoval pruch s hlasitostí. Jakoby jste točili levým kolečkem. Restart nepomohl. Pak jsem protočil pořádně hlasitost sem a tam a snad ok, nevím. Nějakej přechoďák na volume nebo co. Docela vopruz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 17. Červen 2022 Sdílet Vloženo 17. Červen 2022 Jaké rádio máš? Mi se občas děje u Swing, že mívám nastaveno odhadem tak 10-20 % hlasitost a někdy to je potřeba mít na 40-50 % hlasitosti, aby to bylo pocitově stejné. Maximální zesílení je také menší. Další ze závad, kterou si neumím představit jak budu reklamovat aby ze mne nedělali debila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 17. Červen 2022 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2022 Ahoj, mám bolero... Nemáš tu hlasitost z různých zdrojů? Myslím, že v boleru je někde v menu detailní nastavení hlasitosti z různých zdrojů. Swing nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 17. Červen 2022 Sdílet Vloženo 17. Červen 2022 aha, jinak jde o zdroj poslech radia, klasika signál FM. Mi občas nevypne ani radio po vytažení klíče. Budu si muset zaplánovat cestu do Škody, jestli maj nějaké aktualizace, které by to moje embéčko (1000 malých bolestí) mohly vylepšit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 17. Červen 2022 Sdílet Vloženo 17. Červen 2022 Presne takto mi to začínalo, až jedno ráno pri naštartovaní sa mi rozsvietila červená kontrolka SOS tlačítka a museli v škodovke meniť softvér na infotaimente Bolero.Odvtedy je pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.