niooo Vloženo 19. Červen 2022 Sdílet Vloženo 19. Červen 2022 Ahoj chtěl bych se zeptat zda nemáte někdo prosím návod na dokodování Čtení dopravních značek (VCDS) Lane Assist mám (velkou kameru) díky moc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 20. Červen 2022 Sdílet Vloženo 20. Červen 2022 Ahoj, pokud v autě není již 2Q0 čelní kamera, tak dokódování je možné, viz návod níže: 13 (ACC) - v kódování byte 1, bit 0 - povolit Traffic Sign Detection 17 (budíky) - v kódování povolit byte 5, bit 2 - povolit Road Sign Detection A5 (kamera) - v kódování povolit byte 1, bit 0 - povolit Traffic Sign Recognition A5 (kamera) - v kódování povolit byte 16, bit 4 - povolit VZE/VZA coded 5F (infotainment) - v přizpůsobení aktivovat Car_Function_List_BAP_Gen2-traffic_sign_recognition_0x21 5F (infotainment) - v přizpůsobení zvolit hodnotu "Comfort bus" u Car_Function_List_BAP_Gen2-traffic_sign_recognition_0x21_msg_bus 5F (infotainment) - v přizpůsobení zvolit hodnotu Road Sign Fusion, (bez navigace Road Sign Detection) u Road sign detection fusion mode 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niooo Vloženo 20. Červen 2022 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2022 před 10 hodinami, Krosta napsal: Ahoj, pokud v autě není již 2Q0 čelní kamera, tak dokódování je možné, viz návod níže: 13 (ACC) - v kódování byte 1, bit 0 - povolit Traffic Sign Detection 17 (budíky) - v kódování povolit byte 5, bit 2 - povolit Road Sign Detection A5 (kamera) - v kódování povolit byte 1, bit 0 - povolit Traffic Sign Recognition A5 (kamera) - v kódování povolit byte 16, bit 4 - povolit VZE/VZA coded 5F (infotainment) - v přizpůsobení aktivovat Car_Function_List_BAP_Gen2-traffic_sign_recognition_0x21 5F (infotainment) - v přizpůsobení zvolit hodnotu "Comfort bus" u Car_Function_List_BAP_Gen2-traffic_sign_recognition_0x21_msg_bus 5F (infotainment) - v přizpůsobení zvolit hodnotu Road Sign Fusion, (bez navigace Road Sign Detection) u Road sign detection fusion mode Děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil-Z Vloženo 19. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2023 Ahoj niooo, podařilo se zprovoznit to čtení dopravních značek a lane assist? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jony5299 Vloženo Čtvrtek v 19:45 Sdílet Vloženo Čtvrtek v 19:45 V 20. 6. 2022 na 8:10, Krosta napsal: Ahoj, pokud v autě není již 2Q0 čelní kamera, tak dokódování je možné, viz návod níže: 13 (ACC) - v kódování byte 1, bit 0 - povolit Traffic Sign Detection 17 (budíky) - v kódování povolit byte 5, bit 2 - povolit Road Sign Detection A5 (kamera) - v kódování povolit byte 1, bit 0 - povolit Traffic Sign Recognition A5 (kamera) - v kódování povolit byte 16, bit 4 - povolit VZE/VZA coded 5F (infotainment) - v přizpůsobení aktivovat Car_Function_List_BAP_Gen2-traffic_sign_recognition_0x21 5F (infotainment) - v přizpůsobení zvolit hodnotu "Comfort bus" u Car_Function_List_BAP_Gen2-traffic_sign_recognition_0x21_msg_bus 5F (infotainment) - v přizpůsobení zvolit hodnotu Road Sign Fusion, (bez navigace Road Sign Detection) u Road sign detection fusion mode A můžu se jen zeptat pojedete to pak všechno dál po aktivaci čtení dopravních značek ? Mám teďka od novoty line asist, automatické dálkové světla a adaptivní tempomat. Nebo bude potřeba kameru nějak zkalibrovat ? Nebo stačí jen aktivovat a vše pokračuje dál ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denial Vloženo před 9 hodinami Sdílet Vloženo před 9 hodinami dnes som to nastavil, nic som nekalibroval, zjavne to funguje 2016 columbus, vcds 20.4.2 nebolo tam - nerobil som 13 (ACC) - v kódování 07 byte 1, bit 0 - povolit Traffic Sign Detection urobil som 17 (budíky) - v kódování 07 povolit byte 5, bit 2 - povolit Road Sign Detection / "Traffic Sign Recognition installed" nebolo tam - nerobil som - moved A5 (kamera) - v kódování 07 povolit byte 1, bit 0 - povolit Traffic Sign Recognition FTE active urobil som A5 (kamera) - v kódování 07 povolit byte 16, bit 4 - povolit VZE/VZA coded // Traffic Sign Recognition (TSR/VZE) active [PR-QR9] urobil som - ch 64B ENG122229 5F (infotainment) - v přizpůsobení 10 aktivovat kanal 63 Car_Function_List_BAP_Gen2-traffic_sign_recognition_0x21 bolo Databus Extended - nerobil som 5F (infotainment) - v přizpůsobení 10 zvolit hodnotu "Comfort bus" u Car_Function_List_BAP_Gen2-traffic_sign_recognition_0x21_msg_bus // ?? urobil som - ch 60B activated 5F (infotainment) - v přizpůsobení 10 kanal 151 zvolit hodnotu Road Sign Fusion, (bez navigace Road Sign Detection) u Road sign detection fusion mode // Car_Function_Adaptations_Gen2-menu_menu_display_road_sign_identification ?? nerobil som - bolo active ticked 5F (infotainment) - v kódování 07 ZAKAZAT byte 24, bit 6 - untick Traffic Sign Display (VZA) active // netreba ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.