Publikováno Červen 22, 20223 r Zdar, stala se mi taková nepříjemná věc cestou na dovolenou. Nejdřív jsem měl za to, že se mi přehřál mobil (Iphone xr) přece jenom už není nejnovější. Zkrátka, při zapnutém applecarplay a navigaci waze (google maps, cokoli), z ničeho nic se poloha v navigaci posunula o např. 200m mimo realnou polohu. Tzn. příklad jel jsem po rovné dálnici ale poloha kopírovala paralelně tuto trasu ale o 200 metrů bokem. Nešlo se na ní spoléhat. Dosavadní řešení bylo následující: mobil odpojen od bezdrátového nebo kabelového carplay a poloha v navigaci byla hned OK, jakmile jsem jí zobrazil skrze Bolero tak se hned posunula a ukazovala nesmysly. Zkoušel jsem pak různě restartovat mobil, chladit jej. A nakonec mě napadlo vypnout vozidlo, zamknout a znovu nastartovat, a pomohlo. Jenže na cestě zpět z dovolené se stalo totéž, při tom mobil byl celkem chladný. Tak jsem jel chvíli bez carplay, a po nějaké době se to nějakým zázrakem opravilo, a dalších 8 hodin trasy úplně v pohodě. Někdo zkušenosti, rady? Díky.
Červen 22, 20223 r Najdi si téma už se to tu řešilo (i já) a problém je v autě ne v mobilu.... Mi se to vždy stane jak vypadne SOS systém v autě..... Vysleduj když se ti to stane jestli ti nepřestane svítit u SOS kontrolka.... Mi pokud nesvítí žádná barva tak to blbne... Podle mně při CarPlay bere polohu GPS z auta a ne mobilu......
Červen 24, 20223 r O tom jsem tu dříve psal, taky Xr a stejnej problém, teď ip11 a jednou už jsem to taky zažil. Podle mě se hádá poloha z telefonu a z auta. Většinou se to stane vždy, když jedeš někam, kde to neznáš a máš před sebou nejvíc křižovatek :) Se Scalou se člověk nikdy nenudí.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.