Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdar,

stala se mi taková nepříjemná věc cestou na dovolenou. Nejdřív jsem měl za to, že se mi přehřál mobil (Iphone xr) přece jenom už není nejnovější. Zkrátka, při zapnutém applecarplay a navigaci waze (google maps, cokoli), z ničeho nic se poloha v navigaci posunula o např. 200m mimo realnou polohu. Tzn. příklad jel jsem po rovné dálnici ale poloha kopírovala paralelně tuto trasu ale o 200 metrů bokem. Nešlo se na ní spoléhat. Dosavadní řešení bylo následující: mobil odpojen od bezdrátového nebo kabelového carplay a poloha v navigaci byla hned OK, jakmile jsem jí zobrazil skrze Bolero tak se hned posunula a ukazovala nesmysly.

Zkoušel jsem pak různě restartovat mobil, chladit jej. A nakonec mě napadlo vypnout vozidlo, zamknout a znovu nastartovat, a pomohlo. Jenže na cestě zpět z dovolené se stalo totéž, při tom mobil byl celkem chladný. Tak jsem jel chvíli bez carplay, a po nějaké době se to nějakým zázrakem opravilo, a dalších 8 hodin trasy úplně v pohodě.

Někdo zkušenosti, rady? Díky.

Najdi si téma už se to tu řešilo (i já) a problém je v autě ne v mobilu.... Mi se to vždy stane jak vypadne SOS systém v autě..... Vysleduj když se ti to stane jestli ti nepřestane svítit u SOS kontrolka....  Mi pokud nesvítí  žádná barva tak to blbne... Podle mně při CarPlay bere polohu GPS z auta a ne mobilu......

O tom jsem tu dříve psal, taky Xr a stejnej problém, teď ip11 a jednou už jsem to taky zažil. Podle mě se hádá poloha z telefonu a z auta. Většinou se to stane vždy, když jedeš někam, kde to neznáš a máš před sebou nejvíc křižovatek :) Se Scalou se člověk nikdy nenudí.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.