Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

zajímala by mě vaše zkušenost a názor na proraženou pneu z boku. Zažil jste někdo a nechával opravit? Podařilo se mi štrejchnout o obrubník, naneštěstí šlo o nové pneu. Dirka v pneu mini, šla ucpat lehce prilozenim prstu. V pneuservisu řekli, že to lze opravit a taky tak učinili. Ujišťoval mě, že to je v pohodě, dle faktury byla použita kordova záplata. Mě se jedná o to, zda máte zkušenost. Četla jsem horory, že boční poškození se nikdy nemá opravovat a protože s tím hodně jezdím, tak se trochu bojím. Servisakovi jsem hned na začátku řekla, že případně nemám problém s nasazením nové pneu, ale on tvrdil, že oprava lze a je to v pohodě. Cestuji s autem docela vzdálenosti, tak nevím. Věřili byste servisakovi?

Díky za zkušenosti a názory

pokud by to bylo proriznute a poskozene kordy, pak pneu vyhodit. Pokud tam byla mala dirka a nebyl poskozen kord, je to v pohode. Nicmene, tuto pneu bych dal na zadek, pokud ji mate na predku.

Opravuji se takhle i pneu na kamión a ty mají daleko větší zátěž,takže v pohodě.Servisák určitě ví co může a nemůže opravit

Záleží čemu říkáš mini dírka.

Pokud něco jako průpich hřebíkem\šroubovákem tak to je ok. Na prasáka se to lepidlo jen záplatou na duše a ty auta na tom najeli až na plátno. Takže pokud svou práci neofláknul, tak úplně v poho. Jen po čase zkontrolovat tlak pneu a dotažení kola.

Řezný sou horší. Bez foto poškození zevnitř nikdo netuší.ale kdysik zme řizli fungl novej plášť na traktoru v dálce cca 1ť cm a opravilo se to taky. A to když se na něj hodilo nesený nářadí tak to bylo sakra váha.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.