Jack_lib Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 (editace) Nevite náhodou, jestli se nevyrábí tlačítko s s otvorem pro LED (jako je pro vyhřívání zadního skla, ABS...), ale aby na něm nebyl žádný nápis. Chtěl bych tam vyvést LEDku z alarmu a nechci, aby to z toho čumělo ven. Editováno: 24. Listopad 2006, autor: Jack_lib Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 Ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 tak kup tlacitko na vyhrev skla alebo na asr neak zmas ten nadpis a bude ti to svietit a ma s vyriesene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 24. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 tak kup tlacitko na vyhrev skla alebo na asr neak zmas ten nadpis a bude ti to svietit a ma s vyriesene Pokud se nemýlím, tak to smazat nejde. Je to podsvícený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 ja si myslím že to je nechane pruhledne v tom místě toho napisu tak se by se to mohlo zatřit barvou aby to neprosfitalo skrz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 (editace) Do voľnej záslepky presne vyvŕtaj a následne vybrús pilníčkom otvor pre štvorcovú ledku a máš to vybavené Je to pakáreň, ale dá sa to celkom pekne spraviť. Tu http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=5103&hl= je aj foto. Editováno: 24. Listopad 2006, autor: Koldo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 24. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 ja si myslím že to je nechane pruhledne v tom místě toho napisu tak se by se to mohlo zatřit barvou aby to neprosfitalo skrz. Zatřít by se to mohlo (zevnitř), ale stejně by to bylo vidět. On ten průhledný plast - tam kde je nápis, není přesně v rovině s černým plastem. Koldo Udělám to asi tak. Mám malou frézku, tak to zkusím. Akorát jsem starej Alzheimer, tak nevím , kolik tlačítek tím zničím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 Mám ledku od alarmu vyvedenu do prázdného, neosazeného pole. Dírka vyvrtána bez problémů, ledka tam sedí pěkně, v čem je problém? Navíc i kdybych to při vrtání nějak zvojtil, tak prázdnou záslepku koupím v origo servisu za nula nula nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benik Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 taky to dost dobre nechapu... prazdnou zaslepku koupite v orig.ND za 35korun a neni snad problem vyvrtat do ni diru na led diodu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 A já dokonce mám i originál s dírkou na ledku. Nebo spíš to není originál,ale někdo to vyrábí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.